ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Euro2020

Euro2020: Φιλανδία- Βέλγιο

Euro2020: Φιλανδία- Βέλγιο
Spread the love

Στην Αγία Πετρούπολη η Φιλανδία υποδέχεται το Βέλγιο με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να στοχεύουν στο 3/3 για να στείλουν ένα μήνυμα σε όσους ακόμη αμφισβητούν πως μπορούνε να φτάσουν μακριά στην διοργάνωση και οι παίκτες του Κάνερβα για να κάνουν την έκπληξη αφού να δεν χάσουν έχουν καλές πιθανότητες να βρίσκονται στα νοκ άουτ κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

 

Οι Φιλανδοί κέρδισαν στην πρεμιέρα την Δανία με 1-0 στο Πάρκεν σε ένα ματς που στιγματίστηκε από το σοβαρό περιστατικό με τον Έρικσεν με μια (1) τελική στο ματς (!) ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ από την Ρωσία.

Αν εξαιρέσουμε ένα γκολ-οφσάιντ του Πογχιάνπολο στην εκκίνηση οι παίκτες του Κάνερβα ήταν …απόντες σχεδόν σε όλο το υπόλοιπο του αγώνα και έχασαν δίκαια από την Ρωσία.

Την ίδια ώρα ο Πούκι που σκόραρε τα 10/16 γκολ της εθνικής του ομάδας στα προκριματικά τώρα έχει «σωπάσει» προφανώς κουρασμένος από μια κοπιαστική σαιζόν με την Νόριτς στην Τσάμπιονσιπ.

 

Το Βέλγιο στην πρεμιέρα του ήταν εξαιρετικό στο 3-0 κόντρα στην Ρωσία αλλά απέναντι στην Δανία τα χρειάστηκε αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη χρειάστηκε την ποιότητα του Ντε Μπρούινε και την σκληράδα του Βίντσελ για να φτάσει στην νίκη-ανατροπή.

Οι δυο προαναφερθέντες παίκτες μαζί με τον Λουκάκου – που βρήκε τον μπελά του με τον Κίερ- είναι με διαφορά οι πιο ποιοτικοί παίκτες αλλά και τον Αζάρ που δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματα του.

Δεν αλλάζει το «3-4-3» με τον Μενιέ να συνεχίζει στην θέση του λαβωμένου Καστάν ενώ σίγουρα θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Ντοκού της Ρεν.

 

Προϊστορία:  Η Φιλανδία αριθμεί τρεις σερί εντός έδρας νίκες απέναντι στο Βέλγιο  και μάλιστα από το ημίχρονο!

 

  • Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και με τον Ντε Μπρούινε σε κέφια και τον Λουκάκου εύστοχο εκτιμώ πως θα κάνει το 3/3. Ποντάρω στο 2 σε συνδυασμό με τα πολλά γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 + Over 2,5

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x