ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Μπραγκαντίνο – Παλμέιρας

Βραζιλία: Μπραγκαντίνο – Παλμέιρας
Spread the love

Γειτονικό μίνι ντέρμπι Παουλίστα στο «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα, ανάμεσα στην τοπική και αήττητης στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του Μπραζιλεϊράο, Μπραγκαντίνο και την Παλμέιρας, σημειώνοντας, πως η νικήτρια, αν βέβαια υπάρξει, θα βρεθεί στην κορυφή.

Σπουδαίο 3-2 μέσα στο «Μαρακανά» το Σάββατο που μας πέρασε σε βάρος της Φλαμένγκο, βλέποντας τη Μπραγκαντίνο όχι μόνο να διατηρεί το αήττητο, αλλά να υποχρεώνει ταυτόχρονα την πρωταθλήτρια Βραζιλίας στην πρώτη της ήττα στο φετινό Μπραζιλεϊράο. Εντυπωσιακό τακουνάκι από τον Αντερλάν και 1-0 για τη Μπραγκαντίνο στο δώδεκα, με την Φλαμένγκο όμως να γυρίζει προσωρινά το ματς στο εξηκοστό τέταρτο λεπτό. Παρόλα αυτά, η ιδιαίτερα αποτελεσματική Μπραγκαντίνο, ισοφάρισε αρχικά με κοντινή κεφαλιά του Ραμίρες στο εξήντα εννέα και έφτασε στο 3-2 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από τον Κρίγκορ, στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων. Είχαν προηγηθεί, το εκτός 3-0 της πρεμιέρας σε βάρος της Σαπεκοένσε, το 3-3 στη Μπραγάνσα με τη Μπαΐα, το εντός 2-2 με την Φλουμινένσε και το 2-1 στην έδρα της Κορίνθιανς.

Στον αντίποδα, δραματικό 2-1 για την Παλμέιρας φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Αμέρικα Μινέιρο, σε ένα ματς στο οποίο η κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες λυτρώθηκε από ένα πλασέ του Γουίλιαν από το ύψος περίπου του πέναλτι, στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Νωρίτερα, μπροστά στο σκορ η Αμέρικα Μινέιρο στο τριάντα οκτώ, κεφαλιά του Γουίλιαν και 1-1 ένα λεπτό αργότερα, ενώ πέναλτι για τους φιλοξενούμενους στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, με τον γκολκίπερ όμως Ζαΐλσον να «νικάει» τον επιθετικό Αντεμίρ. Είχαν προηγηθεί, το 0-1 της πρεμιέρας στο «Μαρακανά» από την πρωταθλήτρια Φλαμένγκο, το 3-1 φιλοξενώντας την Σαπεκοένσε, το 1-1 στο εντός έδρας ντέρμπι με την Κορίνθιανς και το 3-0 στην έδρα της Ζουβεντούδε.

Προϊστορία: Μία νίκη για τη Μπραγκαντίνο και έξι για την Παλμέιρας, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στη Μπραγάνσα, σε όλες τις διοργανώσεις (Μπραζιλεϊράο, τοπικό πρωτάθλημα Παουλίστα, κύπελλο).

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, στην οποία δεν θα μπλέξω με σημείο και στην οποία θα «κρυφτώ» πίσω από ειδικό στοίχημα τερμάτων.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x