ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Αμέρικα: Βραζιλία – Κολομβία

Κόπα Αμέρικα: Βραζιλία – Κολομβία
Spread the love

Στο «Νίλτον Σάντος» του Ρίο, την έδρα της Μποταφόγκο, το ντέρμπι του 2ου ομίλου ανάμεσα στην διοργανώτρια Βραζιλία και την Κολομβία, το οποίο θα κρίνει και την 1η θέση στο συγκεκριμένο γκρουπ.
Αξίζει να σημειωθεί, πως οι 10 ομάδες που συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση, έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους των πέντε, από τους οποίους την πρόκριση στα χιαστί νοκ άουτ προημιτελικά θα πάρουν αυτές που θα τερματίσουν από την 1η ως και την 4η θέση. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και τα μεταξύ των ομάδων ματς. Στον 1ο όμιλο μετέχουν η Αργεντινή, η Βολιβία, η Ουρουγουάη, η Χιλή και η Παραγουάη και στον 2ο η διοργανώτρια Βραζιλία, η Κολομβία, η Βενεζουέλα, το Περού και το Εκουαδόρ. Επικράτηση, όπως αναμενόταν, με 3-0 χθες για της διοργανώτριας Βραζιλίας σε βάρος της Βενεζουέλας, ενώ 1-0 για την Κολομβία στη μονομαχία της με το σκληροτράχηλο Εκουαδόρ, στα δύο ματς που άνοιξαν χρονικά την φετινή διοργάνωση.
Έξι βαθμοί για την Βραζιλία στα δύο πρώτα της ματς στην φετινή διοργάνωση, καθώς η «σελεσάο» ήταν ορεξάτη και επιβεβαίωσε εύκολα τον τίτλο του φαβορί τόσο στην πρεμιέρα με την Βενεζουέλα, της οποία επικράτησε 3-0 όσο και στην συνέχεια στο 4-0 σε βάρος του Περού. Οκτώ συνεχόμενες νίκες μάλιστα για την «σελεσάο» σε επίσημα ματς, προσθέτοντας και τις έξι των προκριματικών του Μουντιάλ με συντελεστή τερμάτων 23-2, σημειώνοντας, πως στο μοναδικό που παραβιάστηκε η εστία της, ήταν στο 4-2 με το Περού στη Λίμα. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.
Στην αντίπερα όχθη, τέσσερις βαθμοί για την Κολομβία αλλά σε τρία ματς, με μοναδικό τρίποντο, το «επαγγελματικό», τουλάχιστον βάσει εικόνας, 1-0 της πρεμιέρας σε βάρος του Εκουαδόρ. Ένα τσουβάλι ευκαιρίες, χωρίς υπερβολή, στην συνέχεια στο 0-0 της 2ης αγωνιστικής με την Βενεζουέλα, όπου ο γκολκίπερ της αντιπάλου της κατέβασε τα ρολά, ενώ απογοήτευση και προβληματισμός στο 1-2 από το Περού, που την έβαλε σε περιπέτειες. Αυτό γιατί σε περίπτωση ήττας στο σημερινό ματς θα μείνει στους τέσσερις βαθμούς και θα έχει ρεπό στο φινάλε, όπου θα αναγκαστεί να περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Βραζιλία, μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1), σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κολομβία, το 2014 στο Μουντιάλ που ήταν διοργανώτρια και το 2016 σε προκριματικά.
Καθαρά ενδεικτική η πρόταση στον «άσο», ο oποίος όπως αναμενόταν έχει κατρακυλύσει αρκετά και δεν έχει πλέον αξία.

Εκτίμηση:  1

Brazil – Colombia Live Score

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x