ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Euro2020

Euro2020: Ολλανδία- Τσεχία

Euro2020:  Ολλανδία- Τσεχία
Spread the love

Στην Βουδαπέστη η Ολλανδία έρχεται αντιμέτωπη με την Τσεχία με τους Οράνιε στην επιστροφή τους σε major διοργανώσεις να έχουν κάνει ήδη αισθητή την παρουσία τους και τους παίκτες του Σιλχάβι να διατηρούν μια σπουδαία παράδοση αφού δεν έχουν αποκλειστεί ποτέ στην φάση των “16” στην ιστορία τους ως ανεξάρτητο κράτος.

Οι Ολλανδοί κέρδισαν εύκολα το 3ο γκρουπ με 3/3 αφού κέρδισαν διαδοχικά την Ουκρανία (3-2), την Αυστρία (2-0) και τα Σκόπια (3-0).

Πλέον μπαίνει στα νοκ άουτ και με βάση την διακλάδωση του ταμπλό έχει θεωρητικά πολλές πιθανότητες να βρεθεί τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης αφού αν περάσει τους Τσέχους στην επόμενη φάση θα βρει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Ουαλία ή Δανία.

Είναι αήττητοι εδώ και 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις μετά την απογοητευτική ήττα από την Τουρκία ( 2-4) τον Μάρτιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ ενώ είναι χαρακτηριστικό πως τα 6/7 είναι νίκες εκ των οποίων οι 4 σερί.

Ο Φρανκ Ντε Μπούρ ετοιμάζει την ομάδα του σε σύστημα “3-5-2” με τον Βαϊνάλντουμ στο “10” έχοντας πίσω του, τους: Ρόουν- Ντε Γιόνγκ ενώ στην επίθεση δίπλα στον Ντεπάι τούτη την φορά θα προτιμηθεί ο Μάλεν αντί του Βέγκχορστ.

Οι Τσέχοι προκρίθηκαν ως 3οι στον όμιλο αφού αρχικά επικράτησαν με 2-0 της Σκωτίας ενώ στην συνέχεια ήλθαν ισόπαλοι με την Κροατία (1-1) αλλά στο φινάλε έχασαν με 1-0 από την Αγγλία.

Βρίσκονται στα νοκ άουτ για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια αφού στον προηγούμενο Euro έμειναν εκτός από την φάση των ομίλων ενώ το 1996 ήταν φιναλίστ, το 2004 ήμι φιναλίστ και το 2012 στους “8”.

Πριν την ήττα από τα “Τρία Λιοντάρια” είχαν “χτίσει” ένα μικρό αλλά σημαντικό αήττητο 3 αγώνων εκ των οποίων οι δυο ήταν νίκες οι οποίες ωστόσο είναι και οι μοναδικές τους στα 7 τελευταία τους παιχνίδια.

Αναφορικά με την 11άδα δεν αλλάζει το “4-2-3-1” με τον Ματεγιού της Μπρέσια να παίρνει την θέση του Μπόριλ στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ στην μεσαία γραμμή δίπλα στον Σούτσεκ θα αγωνιστεί ένας εκ των: Άλεξ Κραλ ή Τόμας Χόλες.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Πάτρικ Σικ της Λεβερκούζεν με τα 3 γκολ ήδη στο ενεργητικό του.

Προϊστορία: Η Ολλανδία έχει σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ ανά 90λεπτο στα τρία πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Τσεχία. Συνολικά η Τσεχία αριθμεί 5 νίκες έναντι 3 της Ολλανδίας ενώ υπάρχουν και άλλες τόσες ισοπαλίες.

* Στο 1,70 ο Άσος οριακά είναι value bet και θα τον εμπιστευτώ με τον Βαινάλντουμ στα ειδικά στοιχήματα ως Anytime σκόρερ στο 90λεπτο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

Netherlands vs Czech Republic 2-3 All Goals & highlights ( UEFA Euro 2004 )

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x