ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Euro2020

Euro2020: Γαλλία- Ελβετία

Euro2020:  Γαλλία- Ελβετία
Spread the love

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία μπορεί να μην εντυπωσίασε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε αλλά βρίσκεται στα νοκ άουτ και από το σύνολο των μπουκ παραμένει ως το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Μάλιστα προκρίθηκε ως 1η χάρη κυρίως στην νίκη της πρεμιέρας επί της Γερμανίας με 1-0 αφού ακολούθησαν δυο ισοπαλίες απέναντι σε Ουγγαρία (1-1) και Πορτογαλία (2-2) .

Απέναντι στους Ίβηρες το ματς εξελίχθηκε σε μια “μονομαχία” ανάμεσα στον Καρίμ Μπενζεμά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο η οποία έληξε επίσης ισόπαλη αφού αμφότεροι βρήκαν δίχτυα από δυο φορές σε εκείνη την αναμέτρηση.

Οι τρικολόρ έχουν συμπληρώσει 10 ματς αήττητοι και έχουν κερδίσει τα 7 από αυτά τα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις αλλά το εντυπωσιακό στατιστικό τους είναι πως μετράνε 7/8 νίκες στα αντίστοιχα πιο πρόσφατα νοκ άουτ σε major τουρνουά.

Ο Ντεσάν – που θέλει να γίνει ο 1ος στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που θα έχει κερδίσει σαν παίκτης αλλά και σαν προπονητής ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά και Μουντιάλ- προσανατολίζεται σε σχήμα “3-5-2” με τριπλέτα στα μετόπισθεν τους: Κιμπεπέ- Βαράν και Λεγκλέ ενώ τα μπακ – χαφ θα είναι οι: Παβαρ- Ραμπιό.

Η τριπλέτα μπροστά θα απαρτίζεται από τους : Εμπαπέ- Μπενζεμά και τον Γκριζμάν.

Εκτός ο Ντεμπελέ και ιδιαίτερα αμφίβολοι οι: Ντινιέ, Λούκας Ερναντέζ, Κουντέ και ο Λεμάρ.

 

Η Ελβετία με επιβλητικό τρόπο και πρωταγωνιστή τον Σακίρι επιβλήθηκε με 3-1 της απογοητευτικής Τουρκίας την τελευταία αγωνιστική στην φάση των ομίλων και πήρε την πρόκριση για τους “16”.

Από κοντά σε απόδοση και ο Σεφέροβιτς που άνοιξε το σκορ σε εκείνο το ματς , ο Τσάκα της Άρσεναλ που ανέκτησε την μπάλα οχτώ φορές στο κέντρο, ο Ζούμπερ της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με 3 ασίστ σε ένα 90λεπτο κλπ.

Πάντως ο Πέτκοβιτς απεικόνισε την δυσκολία του αποψινού ματς πολύ γλαφυρά λέγοντας πως δεν φτάνει να πιάσει η δική του ομάδα το 100% της απόδοσης της αλλά θα πρέπει και η Γαλλία να μην περάσει το 80% της δικής της απόδοσης για να έχουν τύχη στο ματς.

Δεν αποκλείεται να δούμε το “3-5-2” με τον Σακίρι στο “10” και επιθετικό δίδυμο τους : Εμπολό- Σεφέροβιτς.

Προϊστορία: Η Γαλλία είναι αήττητη απέναντι στην Ελβετία στα εφτά πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια.

* Εκτιμώ πως εύκολα ή δύσκολα η Γαλλία θα το πάρει το ματς και το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo στον Άσο με το Under 4,5 σε απόδοση 1,75.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Under 4,5

(Visited 15 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x