ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Ναούτικο   

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Ναούτικο   
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την άνοδο στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, με την τοπική Κλαμπ Ρεγκάτας στο -2 από την πρώτη τετράδα, την στιγμή που η Ναούτικο βρίσκεται στην κορυφή, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα, Κοριτίμπα.

Ήττα με 0-1 την Παρασκευή που μας πέρασε στο «Ρεσακάντα» της Φλοριανόπολις από την τοπική Αβαΐ, με θετικό πάντως για την Κλαμπ Ρεγκάτας πως δεν έχασε την επαφή της με την πρώτη τετράδα. Σε ρηχά νερά η Κλαμπ Ρεγκάτας στο ματς με την Αβαΐ, στο οποίο ηττήθηκε πιο εύκολα σε σχέση με αυτό που δείχνει το τελικό σκορ και στο οποίο πάντως έχει άλλοθι το ότι έπαιζε από το εικοστό λεπτό με παίκτη λιγότερο. Δύο νίκες (Κονφιάνσα 3-2, Μπραζίλ Πελότας 2-1) και μία ισοπαλία (Ρέμο 2-2) για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο μέσος Μπρεσάν.

Στην άλλη πλευρά, αποτυχία σίγουρα για τη Ναούτικο το 1-1 του Σαββάτου φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Ρέμο, με θετικό πάντως για την ομάδα του Ρεσίφε, πως διατήρησε την απόσταση που την χωρίζει από τους διώκτες της. Πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για τη Ναούτικο στο ματς με την Ρέμο, στο οποίο πάντως βρέθηκε πίσω στο σκορ, κόντρα στην ροή του αγώνα, στη μοναδική αξιόλογη επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων, στο εικοστό έβδομο λεπτό. Παρόλα αυτά, η Ναούτικο έψαξε με πείσμα ένα γκολ, τουλάχιστον για να σώσει τον βαθμό, κάτι το οποίο και κατάφερε δύο λεπτά πριν το φινάλε, έστω και αν το 1-1 ήταν «δώρο» του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων και κορυφαίου του ματς μέχρι το συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Δύο νίκες (Βιτόρια 1-0, Γκουαρανί 3-1) και μια ισοπαλία (Λοντρίνα 0-0) για τη Ναούτικο, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το Ρεσίφε, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, δύο για τη Ναούτικο και μία ισοπαλία, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Μασεϊό, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κόπα Ντο Νορντέστε).

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, με την Κλαμπ Ρεγκάτας πολύ σκληρό αντίπαλο για οποιονδήποτε στο «Ρέι Πελέ», ακόμα και για την κυνική μακριά από το Ρεσίφε, πρωτοπόρο Ναούτικο.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 19 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x