ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Ρέμο – Σαμπάιο Κορέια  

Βραζιλία Β΄: Ρέμο – Σαμπάιο Κορέια  
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο Μπελέμ, με την τοπική και νεοφώτιστη Ρέμο, έστω και οριακά, στην επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Τρεις ισοπαλίες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές για την Ρέμο, με επιτυχία σίγουρα για την ομάδα του Μπελέμ το 1-1 του Σαββάτου στο Ρεσίφε με την πρωτοπόρο Ναούτικο. Πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για τη Ναούτικο στο μεταξύ τους ματς, με την Ρέμο όμως όχι μόνο να αντέχει κυρίως λόγω των σπουδαίων επεμβάσεων του γκολκίπερ Βινίσιους, αλλά να ανοίγει και το σκορ, κόντρα στην ροή του αγώνα, με εντός περιοχής ψύχραιμο πλασέ του Φελίπε Γκεντόζ, στο εικοστό έβδομο λεπτό. Παρόλα αυτά, ένα τραγικό λάθος του γκολκίπερ Βινίσιους, ήταν αυτό που έδωσε την ευκαιρία στη Ναούτικο να φτάσει στην ισοφάριση, δύο λεπτά πριν το φινάλε. Μία νίκη (Μπραζίλ Πελότας 1-0) και δύο λευκές ισοπαλίες, με την Βιτόρια και την Γκουαρανί για την Ρέμο, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα στο Μπελέμ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, 2-0 φιλοξενώντας τη Μποταφόγκο, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στην Σαμπάιο Κορέια να βρεθεί στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Πιο απειλητική η Μποταφόγκο στο μεταξύ τους ματς, στο οποίο πάντως η Σαμπάιο Κορέια κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ, κόντρα στην ροή του αγώνα, με ένα αυστηρό πέναλτι στο εικοστό όγδοο λεπτό. Δικαιολογημένα ακολούθως τα παράπονα της Μποταφόγκο για ένα γκολ που κακώς δε μέτρησε στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου, ενώ δεύτερο γκολ από την Σαμπάιο Κορέια στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και πάλι κόντρα στην ροή του αγώνα. Δύο λευκές ισοπαλίες, με την CSA και τη Μπρούσκε και μία ήττα (Οπεράριο 0-1) για την Σαμπάιο Κορέια, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για την Σαμπάιο Κορέια το 2017, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο την Ρέμο.

Με το καλημέρα, όπως αναμενόταν, στη μάχη της παραμονής η νεοφώτιστη Ρέμο, η οποία μάλιστα έχει και πρόβλημα στο σκοράρισμα, με αδικαιολόγητο τον τίτλο του φαβορί, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, με την σκληροτράχηλη και μπαρουτοκαπνισμένη σε τέτοιου είδους ματς Σαμπάιο.

Εκτίμηση:  X2

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x