ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α΄ Νορβηγίας: Μόλντε- Στρόμσγκοντσετ

Α΄ Νορβηγίας: Μόλντε- Στρόμσγκοντσετ
Spread the love

Στο Aker Stadium η Μόλντε φιλοξενεί την Στρόμσγκοντσετ ούσα στην καλύτερη αγωνιστική φάση της από την αρχή της σαιζόν αφού προέρχεται από μια πειστική εμφάνιση και νίκη στην έδρα της πρωταθλήτριας Μπόντο/ Γκλίμτ με 2-0 χάρη στα δυο τέρματα που πέτυχε ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Ομοχοϊχουάνφο

Ο 27χρονος στράικερ έχει φτάσει αισίως τα 11 γκολ σε 12 εμφανίσεις από την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι τρέχουν ήδη ένα νικηφόρο “καρέ” στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους , με τελευταία νίκη το 2-0 επί της περσινής πρωταθλήτριας Μπόντο/ Γκλιμτ ενώ το αήττητο ρεκόρ τους είναι μεγαλύτερο και αφορά πέντε διαδοχικά ματς αφού η τελευταία τους ήττα ήταν το 2-3 από την Βαλερέγκα εντός έδρας με ανατροπή πριν από έναν μήνα περίπου.

Μάλιστα εκείνη η ήττα είναι και η μοναδική σε σύνολο 12 αγώνων από την εκκίνηση του πρωταθλήματος εκ των οποίων οι 9 είναι νίκες με τουλάχιστον 2 γκολ ανά 90λεπτο.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από το εύκολο και ευρύ 4-0 επί της Σάντεφιορντ με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσουν εκ νέου στην 10η θέση του σχετικού πίνακα.

Ωστόσο οι εμφανίσεις και κυρίως τα αποτελέσματα τους στις φετινές “εξορμήσεις” τους είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα στα 12 πιο πρόσφατα ταξίδια τους αριθμούν έξι ήττες και μόλις δυο 2ιπλά ενώ είναι χαρακτηριστικό πως από τις έξι αυτές ήττες οι 3 έχουν έλθει αντίστοιχα στις τέσσερις πιο πρόσφατες “εξορμήσεις” τους απέναντι στις: Κρίστιανσουντ, Μπραν και Μπόντο/Γκλιμτ.

Μάλιστα κόντρα στην πρωταθλήτρια το κοντέρ … έγραψε ούτε ένα , ούτε δυο αλλά 7 γκολ.

Προϊστορία: Τα 21/36 μεταξύ τους παιχνίδια τα έχει κερδίσει η Μόλντε εκ των οποίων τα 6 πιο πρόσφατα , διαδοχικά και τα 5/6 με Over 2,5.

* Σε combo εδώ θα ποντάρω στον Άσο με τα πάνω από τρία γκολ σε απόδοση 2,10 αφού αναμένω μια εύκολη επικράτηση για τους γηπεδούχους.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Over 3,5

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Visited 18 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x