Spread the love

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε, με την Ελλάδα να κάνει τη δουλειά της και να φτάνει στο μεγάλο ραντεβού του τουρνουά του Καναδά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως το ματς θα είναι… περίπατος.

Η Τσεχία έκανε ένα μικρό θαύμα και πέρασε μετά από ΜΑΤΣΑΡΑ τον Καναδά, όμως αυτό επίσης δεν σημαίνει πως έχει κάνει και εκείνη την… δουλειά.

Όπως είπαμε και πριν τον ημιτελικό, στον οποίο να τονίσουμε πως είχαμε 3/3, η αισιοδοξία του συντάκτη για την πορεία της Εθνικής είναι έκδηλη και θα την στηρίξουμε και σε αυτό το παιχνίδι.

Η πρώτη μας πρόταση λοιπόν θα είναι η νίκη της Ελλάδας, στην οποία θα προσθέσουμε και ένα μικρό χάντικαπ, με το οποίο θα ανεβάσουμε σημαντικά την απόδοση.

Πρόταση Ελλάδα (-4,5) με απόδοση 1.75

Πάμε στη δεύτερη επιλογή και συγκεκριμένα στον Κώστα Σλούκα. Ο Σλούκι Λουκ είναι ο καλύτερος εκτελεστικά παίκτης της ομάδας μας και πάνω σου στηρίζει πολλά ο Ρικ Πιτίνο. Σε αυτό λοιπόν θα σταθούμε, με την ελπίδα να μας στείλει ταμείο για δεύτερη φορά σε δύο μέρες.

Πρόταση Σλούκας Όβερ 13,5 πόντοι με απόδοση 1.85

Τέλος πάμε στην Τσεχία και τον ηγέτη της, Τόμας Σατοράνσκι. Ο γκαρντ των Μπουλς είναι ο παίκτης που κάνει την μεγαλύτερη ζημιά και πάνω στον οποίο θα επικεντρωθεί το σκάουτινγκ της Ελλάδας. Παρόλα αυτά ο Τσέχος σταρ θα πάρει προσπάθειες, οπότε το Όβερ 15,5 πόντοι είναι κάτι εφικτό. Αυτή λοιπόν θα είναι και η τελευταία μας πρόταση για τον μεγάλο τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά…

Πρόταση Σατοράνσκι Όβερ 15,5 πόντοι με απόδοση 1.85

(Visited 17 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x