ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Σάντος – Ατλέτικο Παραναένσε   

Βραζιλία: Σάντος – Ατλέτικο Παραναένσε   
Spread the love

Στο «Βίλα Μπελμίρο» του Σάο Πάολο το ματς που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στο Μπραζιλεϊράο, με την Σάντος να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στο -1 από την πρώτη τετράδα, την στιγμή πάντως, που με νίκη η Ατλέτικο Παραναένσε θα βρεθεί μόνη στην κορυφή.

Αποτυχία, τηρουμένων των αναλογιών, ο ένας βαθμός για την Σάντος στις δύο αγωνιστικές που προηγήθηκαν, καθώς με το 0-0 αρχικά φιλοξενώντας την Σπορτ Ρεσίφε και το 0-2 της Κυριακής στο Μπέλο Οριζόντε από την τοπική Αμέρικα Μινέιρο, «υποχώρησε» στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πιο απειλητική η Σάντος στο ματς στην έδρα της Αμέρικα Μινέιρο, στο οποίο πάντως είδε την πιο αποτελεσματική αντίπαλο της να την «τιμωρεί» στις φαρμακερές της αντεπιθέσεις, στο πενήντα πέντε και το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.  Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες για την Σάντος, σε πέντε ματς στο Μπραζιλεϊράο στο «Βίλα Μπελμίρο», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο δεξιός μπακ Παρά.

Στην αντίπερα όχθη, δύο συνεχόμενα τρίποντα για την Παραναένσε, τα οποία την διατήρησαν στην 2η θέση και το -2 από την Μπραγκαντίνο, μάλιστα με ένα αγώνα λιγότερο, με 4-1 αρχικά ως τυπικά φιλοξενούμενη στην ουδέτερη έδρα της Βόλτα Ρεντόντα σε βάρος της Φλουμινένσε και 2-1 το Σάββατο που μας πέρασε φιλοξενώντας την Φορταλέζα. Πιο εύκολη μάλιστα η επικράτηση της στο ματς με την Φορταλέζα σε σχέση με αυτό που δείχνει το τελικό σκορ, καθώς είχε από το πρώτο δεκάλεπτο προβάδισμα δυο τερμάτων, αλλά δεν κατάφερε στην συνέχεια να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Τρεις νίκες και μία ήττα για την Ατλέτικο Παραναένσε, σε τέσσερα ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από την «Αρένα Ντα Μπαϊσάντα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Εννέα νίκες για την Σάντος και μία ισοπαλία, σε 10 ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Ατλέτικο Παραναένσε, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κόπα Λιμπερταδόρες).

Εντυπωσιακή αναμφίβολα η προϊστορία της τελευταίας δεκαετίας φιλοξενώντας την Ατλέτικο Παραναένσε, ενώ αήττητη επίσης στο «Βίλα Μπελμίρο» η Σάντος στο φετινό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, θα κρατήσω επιφυλακτική στάση, καθώς οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια, ενώ και η Ατλέτικο Παραναένσε από την πλευρά της βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x