ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Λίβερπουλ Μοντεβιδέο – Γουόντερερς

Ουρουγουάη: Λίβερπουλ Μοντεβιδέο – Γουόντερερς
Spread the love

Στο «Εστάντιο Μπελβεντέρε» του Μοντεβιδέο, το ματς με το οποίο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Απερτούρα, με τη Λίβερπουλ σε ρόλο φαβορί φιλοξενώντας την Γουόντερερς, ψάχνοντας το τρίποντο με το οποίο θα βρεθεί στο -1 από την κορυφή και το δίδυμο Νασιονάλ και Πλάσα Κολόνια.

Αποτυχία σίγουρα για τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της προτελευταίας του βαθμολογικού πίνακα Μπόστον Ρίβερ, καθώς πέταξε στα σκουπίδια δύο πολύτιμους βαθμούς, με απόδειξη πως σε περίπτωση νίκης στο σημερινό ματς θα ήταν μόνη στην 1η θέση και όχι στο -1 από το δίδυμο της κορυφής. Σε ρηχά νερά η Λίβερπουλ Μοντεβιδέο στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Μπόστον Ρίβερ, στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ, παρά το γεγονός πως δεν ήταν χειρότερη της απλά πιο ουσιαστικής γηπεδούχου. Βελτιωμένη πάντως στην επανάληψη, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι περισσότερο από το 1-1, από το σουτ του Λοφρέδα από το ύψος περίπου του πέναλτι, στο πεντηκοστό έβδομο λεπτό. Τρεις νίκες (Σέρο Λάργκο 3-0, Σουντ Αμέρικα 5-0, Φένιξ 5-2) για τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο, σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 1-0 φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Σερίτο, βλέποντας την Γουόντερερς να διατηρεί το αήττητο στην έδρα της στο πρωτάθλημα για πέμπτο ματς (3-2-0). Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Σερίτο, με την Γουόντερερς όμως να ανεβάζει στροφές στην επανάληψη και να εκμεταλλεύεται το αριθμητικό μειονέκτημα των φιλοξενούμενων, φτάνοντας στο τρίποντο στο ογδοηκοστό λεπτό. Μία νίκη (Ρεντίστας 1-0) και δύο ήττες (Τόρκε 1-2, Νασιονάλ 0-3) για την Γουόντερερς, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο, πέντε για την Γουόντερερς και δύο ισοπαλίες, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Εστάντιο Μπελβεντέρε».

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, αλλά και το απόλυτο της Λίβερπουλ Μοντεβιδέο στο «Εστάντιο Μπελβεντέρε», παρά το γεγονός πως η αξιόμαχη Γουόντερερς την προβληματίζει αρκετά την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση:  1

(Visited 25 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x