ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Φορταλέζα – Αμέρικα Μινέιρο

Βραζιλία: Φορταλέζα – Αμέρικα Μινέιρο
Spread the love

Στο «Καστελάο» της Φορταλέζα το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την ομώνυμη ομάδα στην 5η θέση και με στόχο να μειώσει ακόμα περισσότερο την απόσταση που την χωρίζει από την πρώτη τετράδα, την στιγμή που η 15η στον βαθμολογικό πίνακα Αμέρικα Μινέιρο βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ήττα με 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε, με θετικό πάντως για την Φορταλέζα πως δεν έχασε την επαφή της με την πρώτη τετράδα. Κολακευτικό μάλιστα, βάσει εικόνας, το 1-2 στο ματς στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε, στο οποίο η αντίπαλος της βρήκε δύο φορές δίχτυα στο πρώτο δεκάλεπτο και στο οποίο είχε στην συνέχεια ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, πριν μειώσει η Φορταλέζα, κόντρα στην ροή του αγώνα, λίγο πριν το φινάλε (86΄). Τρεις νίκες και μία ισοπαλία για την Φορταλέζα, σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα στο «Καστελάο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενα τρίποντα για την Αμέρικα Μινέιρο και αήττητο γενικότερα τεσσάρων αγωνιστικών, μετά και το 2-0 της Κυριακής φιλοξενώντας την Σάντος, με το οποίο η ομάδα του Μπέλο Οριζόντε βρέθηκε όπως προαναφέρθηκε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Με σύμμαχο την τύχη πάντως η Αμέρικα Μινέιρο στο ματς με την Σάντος, στο οποίο είδε την αντίπαλο της να είναι πιο απειλητική και στο οποίο όμως την «τιμώρησε» με δύο τέρματα σε ισάριθμες αντεπιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο, στο πενήντα πέντε και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μία νίκη και τρεις ήττες για την Αμέρικα Μινέιρο, σε τέσσερα ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από το «Ιντεπεντένσια», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 4-1 το 2016 για την Φορταλέζα, αλλά σε ματς κυπέλλου, το οποίο πάντως είναι και το μοναδικό για την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Αμέρικα Μινέιρο.

Εντελώς διαφορετική η εικόνα της Φορταλέζα στο «Καστελάο», σε σχέση με την εικόνα της μακριά από αυτό, ενώ παθητική συνήθως εκτός έδρας η Αμέρικα Μινέιρο, με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Εκτίμηση:  1

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x