ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Conference League: Ίντερ Τούρκου – Ακαδημία Πούσκας    

Conference League: Ίντερ Τούρκου – Ακαδημία Πούσκας    
Spread the love

Στο «Βεριτάς» του Τούρκου, η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στην τοπική Ίντερ και την Ακαδημία Πούσκας για τον 1ο προκριματικό γύρο του Confererce League, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην Βουδαπέστη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 1ο προκριματικό γύρο του Conference League δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στον επόμενο γύρο με τη νικήτρια του ζευγαριού Ρίγας FS (Λετονία) – Κλάσβικ (Ν. Φερόες).

Δύο συνεχόμενες χρονιές στην 2η θέση του πρωταθλήματος της Φινλανδίας η Ίντερ, βλέποντας αρχικά την πλάτη της Κουόπιο το 2019, ενώ αυτή της «μεγάλης» Ελσίνκι πέρσι. Όσον αφορά το φετινό, ελπιδοφόρο το ξεκίνημα, αλλά η φετινή Ελσίνκι δείχνει πως δεν έχει αντίπαλο, καθώς μετράει 10 νίκες και μία ισοπαλία σε 11 ματς και έχει απόσταση εννέα βαθμών από την Ίντερ Τούρκου, η οποία μάλλον θα προσπαθήσει να πάρει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την τιμητική 2η θέση.

Στην άλλη πλευρά, επιτυχία σίγουρα για την Ακαδημία Πούσκας η 2η θέση στο περσινό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας και η έξοδος στην Ευρώπη, παρά το -20 από την κορυφή, όσο παράξενο και αν ακούγεται, καθώς η τρις πρωταθλήτρια Φερεντσβάρος έχει μεγάλη απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες. Τέσσερις νίκες επίσης για την Ακαδημία Πούσκας, σε ισάριθμα φιλικά ματς, μάλιστα με μηδέν παθητικό, ελπίζοντας επίσης σε κάτι καλύτερο στην Ευρώπη σε σχέση με πέρσι, όπου αποκλείστηκε στην Σουηδία στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα από την Χάμαρμπι (0-3).

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Ίντερ Τούρκου με ομάδα της Ουγγαρίας, ενώ «παρθενική» επίσκεψη της Ακαδημία Πούσκας στην Φινλανδία.

Λεπτές οι ισορροπίες στο συγκεκριμένο ζευγάρι, καθώς η Ίντερ Τούρκου μπορεί να έχει περισσότερες ευρωπαϊκές παραστάσεις στα προκριματικά, αλλά η Ακαδημία Πούσκας υπερέχει ποιοτικά, παρά το γεγονός μάλιστα πως σήμερα θα είναι το πρώτο της επίσημο ματς, καθώς δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x