Spread the love

Οι Μιλγουόκι Μπακς είναι έτοιμοι για το μεγάλο ματς απέναντι στους Φοίνιξ Σανς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του να είναι τα μεγάλα φαβορί για την αναμέτρηση.

Το τρίτο ματς της σειράς ήταν παράσταση για έναν ρόλο, καθώς ο Γιάννης έκανε Ό,ΤΙ ΗΘΕΛΕ κόντρα στην αντίπαλη άμυνα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Θα τα καταφέρει και στο τέταρτο παιχνίδι;

Η απάντησή μας σε αυτό το ερώτημα είναι ένα μεγαλοπρεπέστατο ΝΑΙ!

Οι Μπακς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κάνουν το 2-2 και πλέον θα τα δώσουν όλα για να κάνουν το μπρέικ στο Φοίνιξ και να πάρουν εκείνοι το τρόπαιο, το οποίο ξεκάθαρα ο Γιάννης και η παρέα του αξίζουν.

Η πρώτη μας λοιπόν πρόταση για το παιχνίδι θα είναι η νίκη των Μπακς, στην οποία θα βάλουμε ένα μικρό χάντικαπ, προκειμένου να ανεβάσουμε το ποντάρισμά μας.

Πρόταση Μπακς (-4,5) με απόδοση 1.83

Πάμε τώρα στο σύνολο των πόντων. Σταθερά και οι δύο ομάδες ξεπερνάνε τους 100 πόντους, κάτι που σημαίνει πως και σε αυτό το ματς, το λογικό σημπέρασμα είναι να δούμε το σκορ να ανεβαίνει ψηλά.

Έτσι λοιπόν η πρότασή μας θα είναι το Over 120,5 πόντοι.

Πρόταση Over 120,5 πόντοι με απόδοση 1.85

Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ πως ο Γιάννης είναι στην καλύτερη κατάσταση της σεζόν και αυτό αποτιπώνεται στα νούμερά του, με τους Σανς να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, αλλά να μην μπορούν να τον κόψουν.

Οι συνεχόμενες 40άρες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, με τον Έλληνα σταρ να παίρνει από το χέρι την ομάδα του και να την οδηγεί στο κάτι παραπάνω.

Κάτι τέτοιο περιμένουμε να δούμε και στον τέταρτο τελικό. Έτσι η πρότασή μας θα είναι το Over 34,5 πόντοι του Γιάννη.

Πρόταση Γιάννης Αντετοκούνμπο Over 34,5 πόντοι με απόδοση 1.85

(Visited 23 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x