ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Σεαρά – Ατλέτικο Παραναένσε  

Βραζιλία: Σεαρά – Ατλέτικο Παραναένσε  
Spread the love

Τέσσερα ματς στο σημερινό πρόγραμμα στο Μπραζιλεϊράο, με ιδιαίτερα ισορροπημένο αυτό στο «Καστελάο» της Φορταλέζα ανάμεσα στην τοπική Σεαρά και την Ατλέτικο Παραναένσε.

Αήττητο επτά αγωνιστικών για την Σεαρά, με την ομάδα της Φορταλέζα να έχει πικρή γεύση από το οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 2-2 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της νεοφώτιστης Κουιαμπά. Μπροστά στο σκορ η Κουιαμπά στο μεταξύ τους ματς στο είκοσι έξι, με την Σεαρά όμως να εκμεταλλεύεται στην συνέχεια το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο τριάντα εννέα, ισοφαρίζοντας αρχικά με κοντινό πλασέ του Ρικ στο πενήντα επτά, φτάνοντας μάλιστα στο 2-1, με κεφαλιά του Ζαέλ στο εξηκοστό έκτο λεπτό. Παρόλα αυτά, η αδυναμία της να πετύχει ένα ακόμα γκολ, έφερε και την «τιμωρία» της σχεδόν από το πουθενά, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (2-2). Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα για την Σεαρά, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα στο Μπραζιλεϊράο, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο επιθετικός Ζαέλ.

Στην άλλη πλευρά, 2-2 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας τη Μπραγκαντίνο, με την Ατλέτικο Παραναένσε στην 5η θέση πλέον και το -5 από την κορυφή, έχοντας όμως και ένα ματς λιγότερο από την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες και πρωτοπόρο Παλμέιρας. Ακολούθησε το 1-0 στην Κολομβία σε βάρος της Αμέρικα Μινέιρο με πέναλτι του Νικάο στο εβδομηκοστό τρίτο λεπτό, με την Ατλέτικο Παραναένσε να έχει πλέον προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα, στον επαναληπτικό που ακολουθεί μεσοβδόμαδα στην «Αρένα Ντα Μπαϊσάντα». Τρεις νίκες και δύο ήττες για την Ατλέτικο Παραναένσε, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Σεαρά, μία για την Ατλέτικο Παραναένσε και τρεις ισοπαλίες, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Καστελάο» της Φορταλέζα, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, με τον παράγοντα έδρα και τη δυναμική της Σεαρά στο «Καστελάο», να ισοσκελίζει το καλύτερο σχετικά momentum της Ατλέτικο Παραναένσε. Επιλογή μου, το να σκοράρουν αμφότερες, σημειώνοντας πως το ειδικό αυτό στοίχημα επιβεβαιώνεται από την Ατλέτικο Παραναένσε για επτά συνεχόμενες αγωνιστικές, ανεξάρτητα αποτελέσματος, χωρίς αυτό βέβαια να αποτελεί και κανόνα.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 2 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x