Spread the love

Η σειρά των τελικών του NBA μεταφέρεται στο Φοίνιξ της Αριζόνα, με τους Μπακς να παίζουν τα ξημερώματα (4:00) στην έδρα των Σανς, με σκοπό να πάρουν τα ηνία στις νίκες.

Οι Μπακς έκαναν το 2-2, παίρνοντας τα δύο ματς στο Μιλγουόκι, όμως εάν θέλουν να κατακτήσουν τον τίτλο, τότε θα πρέπει να πάρουν ένα διπλό, με το ματς που διεξάγεται τα ξημερώματα στο Φοίνιξ να είναι η πρώτη από τις δύο ευκαιρίες που θα έχουν για αυτό.

Εμείς, μετά από όσα είδαμε στα δύο ματς του Μιλγουόκι και με τον Γιάννη να κάνει εξωπραγματικά πράγματα, θα σας προτείνουμε αυτή τη φορά τη νίκη των Μπακς, την οποία μάλιστα την βρίσκουμε και σε εξαιρετική απόδοση.

Πρόταση 2 με απόδοση 2:54

Πάμε τώρα στο σύνολο των πόντων. Η κούραση έχει αρχίσει να καταβάλει τις δύο ομάδες (είμαστε και στα μέσα Ιουλίου εξάλλου) και αυτό φάνηκε κυρίως στο Game 4, όπου το σκορ έμεινε σχετικά χαμηλά.

Κάτι τέτοιο περιμένουμε και τώρα, καθώς το διακύβευμα είναι μεγάλο και κάθε κατοχή έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, οπότε σε αυτό το μήκος κύματος θα είναι και η δεύτερη πρότασή μας.

Πρόταση Under 220,5 πόντοι με απόδοση 1.80.

Τέλος, πάμε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με την άμυνα των Σανς 100% προσαρμοσμένη πάνω του, ο Έλληνας σταρ δεν μπόρεσε να κάνει στο τέταρτο ματς των τελικών όσα έκανε στα προηγούμενα. Κάτι αντίστοιχο θα περιμένουμε και στο ματς που θα γίνει τα ξημερώματα.

Πρόταση Αντετοκούνμπο Under 53,5 πόντοι+ριμπάουντ+ασίστ με απόδοση 1.80

(Visited 23 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x