ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Μπραγκαντίνο – Σάντος    

Βραζιλία: Μπραγκαντίνο – Σάντος    
Spread the love

Mίνι ντέρμπι Παουλίστα στο «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα, ανάμεσα στην τοπική Μπραγκαντίνο και την Σάντος, σημειώνοντας, πως οι δύο ομάδες έρχονται από νίκες στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής.

Ισοπαλία με 2-2 την προηγούμενη αγωνιστική στην «Αρένα Ντα Μπαϊσάντα» της Κοριτίμπα με την τοπική Ατλέτικο Παραναένσε, βλέποντας τη Μπραγκαντίνο να γνωρίζει την πρώτη της εκτός έδρας απώλεια βαθμών, καθώς είχε το απόλυτο νωρίτερα στο πρωτάθλημα σε πέντε ματς μακριά από το «Ναμπιζάο». Σπουδαίο 2-0 πάντως στην συνέχεια στο Εκουαδόρ σε βάρος της σκληροτράχηλης Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε, στην πρώτη τους μονομαχία για την φάση των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα, συνεχίζοντας να εκπλήσσει ευχάριστα στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες, σε πέντε ματς στο «Ναμπιζάο» στο πρωτάθλημα, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, προσθέτοντας στα παραπάνω, πως είναι και η μοναδική ομάδα που διατηρεί το αήττητο στο Μπραζιλεϊράο (6-5-0).

Στην άλλη πλευρά, 2-3 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Παλμέιρας, πιο εύκολα πάντως σε σχέση με αυτό που δείχνει το τελικό σκορ, με την Σάντος πλέον στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και το -10 από την κορυφή. Παρόλα αυτά, 1-0 ακολούθως μεσοβδόμαδα φιλοξενώντας την Ιντεπεντιέντε, στην πρώτη τους μονομαχία για την φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες, παίρνοντας μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες για την Σάντος, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Βίλα Μπελμίρο», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Ζεάν Μότα.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Μπραγκαντίνο, μία για την Σάντος και τρεις ισοπαλίες, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στη Μπραγάνσα, σε όλες τις διοργανώσεις (Μπραζιλεϊράο, τοπικό πρωτάθλημα και κύπελλο Παουλίστα).

Μόλις μία νίκη στο γήπεδο της η Μπραγκαντίνο, με αδικαιολόγητο τον τίτλο του φαβορί, ειδικά από την στιγμή που η Σάντος είναι μεγαλύτερο «μέγεθος» ως ομάδα, παρά το γεγονός πως μεταμορφώνεται προς το χειρότερο στο φετινό πρωτάθλημα μακριά από το «Βίλα Μπελμίρο».

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 17 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x