ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Γοδόι Κρουζ – Ροζάριο Σεντράλ   

Αργεντινή: Γοδόι Κρουζ – Ροζάριο Σεντράλ   
Spread the love

Το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της Λίγκα Προφεσιονάλ, με την Γοδόι Κρουζ να φιλοξενεί στη Μεντόσα την Ροζάριο Σεντράλ, η οποία έρχεται απο ματς μεσοβδόμαδα στην Βενεζουέλα με τη Ντεπορτίβο Τάτσιρα για το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Στην 10η θέση του 1ου ομίλου της προηγούμενης Λίγκα Προφεσιονάλ η Γοδόι Κρουζ, αδυνατώντας φυσικά να βρεθεί στα πλέι οφ της συγκεκριμένης διοργάνωσης, καθώς οι δύο ήττες στο φινάλε, το 0-1 στην έδρα της Σαν Λορέντζο και το 0-1 φιλοξενώντας τη Μπάνφιλντ ήταν καταδικαστικές. Στο τιμόνι της παρέμεινε πάντως ο 44χρονος Σεμπαστιάν Μέντες, ενώ πρόκριση στον 2ο γύρο του κυπέλλου μετά το 2-0 στο ουδέτερο «Σέζαρ Βιγιάγκρα» της Κόρδοβα σε βάρος της 3ης κατηγορίας Μπόκα Ουνίδος.

Στην άλλη πλευρά, εκτός πλέι οφ της προηγούμενης Λίγκα Προφεσιονάλ και η Ροζάριο Σεντράλ, καθώς βρέθηκε στην 8η θέση του 1ου ομίλου μετά το βαρύ 1-4 της τελευταίας αγωνιστικής στην έδρα της αδιάφορης Πλατένσε. Επιτυχία πάντως εκτός συνόρων, το ότι τερμάτισε στην 1η θέση του 1ου ομίλου του Κόπα Σουνταμερικάνα, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με αντιπάλους την Ουατσιπάτο (Χιλή), την Σαν Λορέντζο και την 12 Ντε Οκτούμπρε (Παραγουάη). Τρεις οι βαθμοί που την χώρισαν από την 2η στον όμιλο Ουατσιπάτο, με «κλειδί» ουσιαστικά τις δύο νίκες στους ισάριθμους «εμφύλιους» με την Σαν Λορέντζο (2-0, 2-1). Δραματική επίσης σε εξέλιξη η πρώτη μονομαχία της μεσοβδόμαδα στην Βενεζουέλα με τη Ντεπορτίβο Τάτσιρα, για την φάση των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα, εκεί όπου η Ροζάριο Σεντράλ βρέθηκε 2-1 μπροστά στο σκορ στο ενενήντα, αλλά είδε την αντίπαλο της να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Γοδόι Κρουζ, δύο για την Ροζάριο Σεντράλ και μία ισοπαλία, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στη Μεντόσα.

Λεπτές οι ισορροπίες, με την Γοδόι Κρουζ να ποντάρει στον παράγοντα έδρα για να μπει με το δεξί στη νέα Λίγκα Προφεσιονάλ, την στιγμή πάντως που η πάντα υπολογίσιμη Ροζάριο Σεντράλ έχει μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας καθώς είχε και έχει, αφου υπάρχει ο επαναληπτικός με τη Ντεπορτίβο Τάτσιρα, υποχρεώσεις στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Δεν θα μπλέξω με σημείο, επιλέγοντας να «κρυφτώ» πίσω από ειδικό στοίχημα τερμάτων.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x