ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Μπραγκαντίνο – Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε

Κόπα Σουνταμερικάνα: Μπραγκαντίνο – Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε
Spread the love

Στο «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για την φάση των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα, με την τοπική Μπραγκαντίνο να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, μετά το προ μίας εβδομάδας 2-0 στην πρώτη μονομαχία τους στο Εκουαδόρ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην φάση των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, επικράτησης δηλαδή της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε με 2-0, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Μπροστά στο σκορ η Μπραγκαντίνο στο ματς στο Εκουαδόρ στο δέκατο ένατο λεπτό, με μία κοντινή κεφαλιά του Φαμπρίσιο Μπρούνο, με την ομάδα της Μπραγάνσα να εκμεταλλεύεται στην συνέχεια το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο πενήντα οκτώ, «καθαρίζοντας» με το εντός περιοχής, διαγώνιο σουτ του Ραμίρες στο εξήντα έξι.

Επιτυχία σίγουρα, τηρουμένων των αναλογιών, η 1η θέση της Μπραγκαντίνο στον 7ο όμιλο του Κόπα Σουνταμερικάνα, εκεί μάλιστα όπου την «έκλεψε» την τελευταία αγωνιστική την πρόκριση από την Εμελέκ. Εντός συνόρων, 2-2 την Κυριακή που μας πέρασε φιλοξενώντας την Σάντος, «υποχωρώντας» στην 4η θέση και το -4 από την πρωτοπόρο Παλμέιρας.

Στην άλλη πλευρά, στην 3η θέση του 1ου ομίλου του Κόπα Λιμπερταδόρες η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε, απόλυτα δίκαια μάλιστα, καθώς δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την κάτοχο του τροπαίου Παλμέιρας και τη νικήτρια του Σουνταμερικάνα, Ντεφένσα, με παρηγοριά πάντως, πως βάζοντας πλάτη την Ουνιβερσιτάριο (Περού), συνεχίζει στο Σουνταμερικάνα. Εντός συνόρων επίσης, στην 3η θέση του 1ου γύρου του πρωταθλήματος του Εκουαδόρ και στο -7 από την κορυφή και την Εμελέκ.  

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-0 για τη Μπραγκαντίνο σε βάρος της Εμελέκ, στην φάση των ομίλων της φετινής διοργάνωσης, στο μοναδικό της ματς στο παρελθόν φιλοξενώντας ομάδα του Εκουαδόρ. Δύο νίκες και πέντε ήττες για την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε, στις επτά προηγούμενες επισκέψεις της στην Βραζιλία.

Φαβορί η Μπραγκαντίνο, αλλά πολύ χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει, ειδικά απέναντι στην σκληροτράχηλη Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε, η οποία είναι δεδομένο πως δεν θα καταθέσει τα όπλα και η οποία θα κάνει τα πάντα σήμερα ώστε να φύγει με ψηλά το κεφάλι, αν βέβαια δεν καταφέρει να πραγματοποιήσει τη μεγάλη ανατροπή.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 15 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x