ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Β Προκριματικός Τσάμπιονς Λιγκ: Ολυμπιακός-Νέφτσι

Β Προκριματικός Τσάμπιονς Λιγκ: Ολυμπιακός-Νέφτσι
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Νέφτσι Μπακου στο πρώτο παιχνίδι του β προκριματικού γύρου του  Τσάμπιονς Λιγκ.

Eίναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό το εν λόγω με τους “ερυθρόλευκους” να είναι αήττητοι στα προκριματικά της διοργάνωσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς  αναμένεται να χρησιμοποιήσει το αγαπημένο του  “ευρωπαικό” 4-3-3 με τους Ραντζέλοβιτς-Χασάν βασικές επιλογές , ενώ ο Τζολάκης θα είναι ο βασικός κίπερ. Λογικά ο Ανδρούτσος θα παίξει δεξιά, ο Ρεάμπτσιουκ αριστερά , Σεμέδο-Μαρκοβιτς στην άμυνα ,Κούντε,Μπουχαλάκης  και Καμαρά στη μεσαία γραμμή και ο Μασούρας αριστερά στην επίθεση.

Στα φιλικά, ο Μαρτίνς δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα, αλλά ως συνήθως θα επιλέξει με αυτούς που έχει πορευτεί και τον έχουν οδηγήσει στις επιτυχίες. Αλλωστε από τους νέους, ο  Τικίνιο είναι τιμωρημένος  συν ότι έχει την επέμβαση στην κλείδα,ενώ ο Βατσλίκ θα είναι στην αποστολή αλλά δεν θα ξεκινήσει.

Update:Αξίζει να πούμε ότι ο Ελ Αραμπί βρέθηκε θετικός στον Κορονοϊό,ενώ ο Σωκράτης αν και δεν είναι θετικός ως άμεση επαφή του Μαροκινού έμεινε εκτός.Οσο για τον Έμβιλά υπέστη θλάση και είναι εκτός αποστολής και αυτός ,με τους Παπε Σισέ και Αλγκασιμ Μπα να δηλώνονται στην ευρωπαϊκή λιστα

Από  την άλλη πλευρά, η Νέφτσι,  είναι μία άκρως επικίνδυνη ομάδα την οποία οι Πειραιώτες απαγορεύεται να την υποτιμήσουν. Οι Αζέροι απέκλεισαν με δύο νίκες τη Ντινάμο Τυφλίδας(2-1,1-2) αλλά πέραν των επιθετικών αρετών απο Αλασκάροφ και Μαχμούντοφ    η ομάδα έχει μία μεγάλη παθογένεια που είναι οι αργές επιστροφές στην άμυνα.  Εχουν περάσει 17 χρόνια απο την συμμετοχή της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει

Εκτίμηση: Πρόκειται για ένα ματς που φαβορί είναι ο Ολυμπιακός αλλά αν υποτιμήσει έστω και λίγο την ομάδα απο το Αζερμπαιτζάν θα έχει θέμα .

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ,Over 9,5 κόρνερ

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x