ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Αβαΐ – Οπεράριο  

Βραζιλία Β΄: Αβαΐ – Οπεράριο  
Spread the love

Στο «Ρεσακάντα» της Φλοριανόπολις το ματς ανάμεσα στην τοπική Αβαΐ και την ισόβαθμη της Οπεράριο, το οποίο ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας, σημειώνοντας, πως η νικήτρια, αν φυσικά υπάρξει, θα βρεθεί στην 5η θέση και το -2 από την πρώτη τετράδα.

Δύο συνεχόμενα τρίποντα για την Αβαΐ, μετά και το επιβλητικό 3-0 της περασμένης εβδομάδας στο Μπέλο Οριζόντε σε βάρος της «μεγάλης» Κρουζέιρο και αήττητο γενικότερα έξι αγωνιστικών για την ομάδα της Φλοριανόπολις, η οποία συνεχίζει να ανεβαίνει αθόρυβα στον βαθμολογικό πίνακα. Στην 9η θέση πλέον και σε απόσταση πέντε βαθμών από την 4η στον βαθμολογικό πίνακα, Γκοϊάς, ψάχνοντας σήμερα το τρίποντο με το οποίο θα βρεθεί όπως προαναφέρθηκε στην 5η και στο -2 από την πρώτη τετράδα, μάλιστα με ένα ματς λιγότερο. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα για την Αβαΐ, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα στο «Ρεσακάντα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, 0-2 φιλοξενώντας την CSA, με την Οπεράριο στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με θετικό πως δεν έχασε, παρά την ήττα της, την επαφή της με την πρώτη τετράδα. Παρόλα αυτά, επιβεβαίωσε το πόσο απρόβλεπτη είναι ως ομάδα, καθώς είχαν προηγηθεί, το εντός 1-2 από την Βίλα Νόβα, το βαρύ 0-5 στο Ρεσίφε από την πρωτοπόρο Ναούτικο, το 2-1 φιλοξενώντας τη Μπραζίλ Πελότας και η επικράτηση με το ίδιο σκορ στην έδρα της νεοφώτιστης Λοντρίνα. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα για την Οπεράριο, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-0 για την Αβαΐ στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μοναδικό για την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Οπεράριο.

Λεπτές οι ισορροπίες μιλώντας για μονομαχία δύο σχεδόν ισάξιων ομάδων. Παρόλα αυτά, το momentum και ο παράγοντας έδρα δίνουν έστω και ένα ελαφρύ προβάδισμα στην ομάδα της Φλοριανόπολις.

Εκτίμηση:  1

(Visited 17 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x