ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ατλέτικο Τουκουμάν – Ουρακάν

Αργεντινή: Ατλέτικο Τουκουμάν – Ουρακάν
Spread the love

Στο «Πρεσιντέντε Χοσέ Φιέρο», το ματς που ανοίγει χρονικά τόσο το σημερινό όσο και γενικότερα ολόκληρο το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στη Λίγκα Προφεσιονάλ, με την Ατλέτικο Τουκουμάν να έρχεται από το 2-4 της πρεμιέρας στην έδρα της Λανούς και την Ουρακάν από το 2-1 φιλοξενώντας την κάτοχο του Κόπα Σουνταμερικάνα, Ντεφένσα.

Ήττα με 2-4 όπως προαναφέρθηκε στην πρεμιέρα στην έδρα της Λανούς, σε ένα ματς πάντως,  στο οποίο η φιλότιμη επιθετικά Ατλέτικο Τουκουμάν «πληγώθηκε» από την ευάλωτη της αμυντική της γραμμή. Πίσω στο σκορ η Ατλέτικο Τουκουμάν από πέναλτι στο συγκεκριμένο ματς στο είκοσι έξι, «απαντώντας» όμως στο τριακοστό πέμπτο λεπτό. Παρόλα αυτά, χωρίς καθαρό μυαλό σε καθοριστικά χρονικά σημεία του αγώνα, καθώς είδε την αντίπαλο της όχι μόνο να βρίσκει για δεύτερη φορά δίχτυα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (44΄), αλλά να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων στις αρχές της επανάληψης (46΄). Η μείωση του σκορ ακολούθως στο εξήντα έξι, με ένα εκτός περιοχής σουτ του Καρέρα, με την άμυνα της Ατλέτικο Τουκουμάν όμως να είναι ανύπαρκτη στην συνέχεια, στο τέταρτο γκολ της Λανούς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, με το δεξί η Ουρακάν στη Λίγκα Προφεσιονάλ, με το εντός 2-1 της πρεμιέρας σε βάρος της Ντεφένσα να είναι σίγουρα επιτυχία από την στιγμή μάλιστα που πραγματοποίησε την ανατροπή σε βάρος της κατόχου του Κόπα Σουνταμερικάνα. Ένα τραγικό λάθος του γκολκίπερ Ντίας αυτό που έδωσε την ευκαιρία στη Ντεφένσα να βρεθεί μπροστά στο σκορ στο έκτο μόλις λεπτό, με την Ουρακάν όμως να συνέρχεται γρήγορα από το αρχικό σοκ και ανεβάζοντας σταδιακά την απόδοση της, να ισοφαρίζει στο τριάντα οκτώ, με κοντινό πλασέ του Τριβέριο. Πιο απειλητική μάλιστα στην επανάληψη, έχοντας ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα μετά το 2-1 του πεντηκοστού λεπτού. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ατλέτικο Τουκουμάν, δύο για την Ουρακάν και μία ισοπαλία, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Πρεσιντέντε Χοσέ Φιέρο».

Ομάδα που στηρίζει πολλά στον παράγοντα έδρα και που βελτιώνει αισθητά την εικόνα της σε σχέση με τα ματς μακριά από το γήπεδο της η Ατλέτικο Τουκουμάν, με την αμυντική της λειτουργία όμως στην πρεμιέρα να προβληματίζει, ενώ απρόβλεπτη γενικότερα η Ουρακάν, παρά την επιτυχία της 1ης αγωνιστικής με τη Ντεφένσα.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x