ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Κολόν – Λανούς

Αργεντινή: Κολόν – Λανούς
Spread the love

Στο «Κοιμητήριο των ελεφάντων» της Σάντα Φε, το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με τη νικήτρια της προηγούμενης Λίγκα Προφεσιονάλ, Κολόν, να έρχεται από το εκτός 2-1 σε βάρος της Ρίβερ Πλέιτ και τη Λανούς από το 4-2 φιλοξενώντας την Ατλέτικο Τουκουμάν.

Νικήτρια της προηγούμενης Λίγκα Προφεσιονάλ η Κολόν, καθώς επικράτησε με το επιβλητικό 3-0 στο ουδέτερο «Μπισεντενάριο» του Σαν Χουάν της Ράσινγκ, βλέποντας μάλιστα την ομάδα της Σάντα Φε να μπαίνει με το δεξί στην φετινή διοργάνωση, με το 2-1 στην πρεμιέρα μέσα στο «Μονουμεντάλ» σε βάρος της Ρίβερ Πλέιτ. Μπροστά στο σκορ η Κολόν στο ματς στο «Μονουμεντάλ» στο τρίτο μόλις λεπτό, με ένα εντός περιοχής σουτ του Αλιέντρο από το ύψος περίπου του πέναλτι, με το 2-0 στην συνέχεια στο τριάντα τέσσερα, με κοντινό πλασέ του Γκόες, παρά το γεγονός μάλιστα πως έπαιζε από νωρίς με παίκτη λιγότερο (15΄). Άξιο αναφοράς, πως η Ρίβερ Πλέιτ είχε δοκάρι ενδιάμεσα των δύο τερμάτων της Κολόν, η οποία πάντως άντεξε την πίεση της μεγάλης αντιπάλου της στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς η μείωση του σκορ ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Τιμωρημένος για σήμερα, ο στόπερ Πιόβι.

Στην αντίπερα όχθη, με το δεξί στη Λίγκα Προφεσιονάλ η Λανούς, η οποία επικράτησε 4-2 στην εντός έδρας μονομαχία της πρεμιέρας με την Ατλέτικο Τουκουμάν. Το 1-0 στο συγκεκριμένο ματς με πέναλτι του αγέραστου Σαντ (φωτό), στο εικοστό έκτο λεπτό, με την «απάντηση» όμως από την Ατλέτικο Τουκουμάν να έρχεται στο τριάντα πέντε. Παρόλα αυτά, ιδιαίτερα αποτελεσματική η Λανούς, «τιμωρώντας» την Ατλέτικο Τουκουμάν σε καθοριστικά χρονικά σημεία του ματς, με το 2-1 με κεφαλιά του Λόπες στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (44΄) και το 3-1 μετά από ατομική προσπάθεια του Σαντ και πλασέ από το ύψος περίπου του πέναλτι με την σέντρα σχεδόν της επανάληψης (46΄). Η μείωση του σκορ ακολούθως από την πεισματάρα Ατλέτικο Τουκουμάν στο εξήντα έξι, ενώ το τέταρτο τέρμα της Λανούς στις καθυστερήσεις. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Κολόν και τέσσερις για τη Λανούς, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην Σάντα Φε.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η πιο συνετή επιλογή.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x