ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ράσινγκ – Χιμνάσια

Αργεντινή: Ράσινγκ – Χιμνάσια
Spread the love

Με στόχο το πρώτο της τρίποντο όχι μόνο στο γήπεδο της αλλά και γενικότερα στη Λίγκα Προφεσιονάλ η Ράσινγκ, η οποία έρχεται από το εκτός 0-0 της πρεμιέρας με την Βέλεζ, ενώ από ισοπαλία και η Χιμνάσια, που μοιράστηκε τους βαθμούς με την Πλατένσε, στο μεταξύ τους 2-2 στη Λα Πλάτα.

Λευκή ισοπαλία για την Ράσινγκ στην πρεμιέρα της Λίγκα Προφεσιονάλ στην έδρα της Βέλεζ, σε ένα ματς στο οποίο υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν και στο οποίο όμως δεν υπήρχαν γκολ, παρά τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων. Ακολούθησε μεσοβδόμαδα, το 1-3 από την Σάο Πάολο και ο εντός αποκλεισμός στην φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες στο μεταξύ τους επαναληπτικό, συνάρτηση φυσικά του 0-0 στην πρώτη μονομαχία τους στο «Μορουμπί». Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Ισοπαλία όπως προαναφέρθηκε στην πρεμιέρα της Λίγκα Προφεσιονάλ και για την Χιμνάσια, η οποία πάντως είναι σίγουρα ικανοποιημένη, τουλάχιστον βάσει εικόνας, από το 2-2 φιλοξενώντας την Πλατένσε. Κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο στο μεταξύ τους ματς η Πλατένσε, η οποία βρέθηκε δίκαια με προβάδισμα δύο τερμάτων. Παρόλα αυτά, αδικαιολόγητη η καθίζηση της Πλατένσε στην επανάληψη, πιστεύοντας ίσως πως είχε «τελειώσει» το ματς, δίνοντας την ευκαιρία στην Χιμνάσια να μειώσει αρχικά με τον Πέρες στο εβδομήντα τρία και να ισοφαρίσει ανέλπιστα, δύο λεπτά πριν το φινάλε. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ράσινγκ και δύο για την Χιμνάσια, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Πρεσιντέντε Περόν». Χαρακτηριστικό, πως η Χιμνάσια έχει επικρατήσει στην πρώτη το 2014 (1-0)  και την τελευταία το 2019 (2-1), ενώ η Ράσινγκ στις τρεις ενδιάμεσα αυτών, με 2-0 το 2015, 1-0 το 2017 και 3-1 το 2018.

Εκτίμηση μου, πως η Ράσινγκ θα θέλει όχι μόνο να σπάσει το ρόδι στην φετινή διοργάνωση, ειδικά από την στιγμή που φιλοξενεί ένα αντίπαλο θεωρητικά στα μέτρα της, αλλά να μετριάσει ταυτόχρονα τις εντυπώσεις από τον εντός έδρας αποκλεισμό από την Σάο Πάολο στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Εκτίμηση:  1

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x