ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ταγέρες – Αρσενάλ  

Αργεντινή: Ταγέρες – Αρσενάλ  
Spread the love

Το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με τις δύο ομάδες να θέλουν να σπάσουν το ρόδι στη Λίγκα Προφεσιονάλ, καθώς η Ταγέρες έρχεται από το οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 2-3 της πρεμιέρας στην έδρα της Νιούελς και η Αρσενάλ από το 1-1 φιλοξενώντας την Σαν Λορέντζο.

Οδυνηρό όπως προαναφέρθηκε 2-3 στην πρεμιέρα στην έδρα της Νιούελς, σε ένα ματς στο οποίο η Ταγέρες είχε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο και στο οποίο όμως έπαθε απίστευτο μπλακ άουτ στο τελευταίο ημίωρο όπου και έπεσε «θύμα» ανατροπής. Να σημειωθεί, πως η Ταγέρες είχε γνωρίσει τον αποκλεισμό στα προημιτελικά στην διαδικασία των πέναλτι στην έδρα της νικήτριας της προηγούμενης Λίγκα Προφεσιονάλ, Κολόν, ενώ συμμετοχή και στην φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα, εκεί πάντως, όπου αν και αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική έκανε την ζημιά στην Εμελέκ. Πιο συγκεκριμένα, στην 3η θέση του 7ου ομίλου, επικρατώντας όμως 4-1 την τελευταία αγωνιστική στο Εκουαδόρ της Εμελέκ, δίνοντας ουσιαστικά ανέλπιστη πρόκριση «δώρο» στη Μπραγκαντίνο, η οποία νικούσε την ίδια ώρα στην έδρα της πρωταθλήτριας Κολομβίας, Ντεπόρτες Τολίμα. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Περνώντας στην σημερινή της αντίπαλο, 1-1 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας την Σαν Λορέντζο, σε ένα ματς στο οποίο η Αρσενάλ ισοφάρισε στο εξηκοστό ένατο λεπτό με τον Καραμπαχάλ, ενώ κοινό σημείο με την Ταγέρες, η συμμετοχή της στην φάση των ομίλων του φετινού Κόπα Σουνταμερικάνα. Πρωτιά στο 3ο όμιλο για την Αρσενάλ, με αντιπάλους την βραζιλιάνικη Σεαρά και δύο ομάδες της Βολιβίας, τη Μπολίβαρ και την Βίλστερμαν, με οδυνηρό όμως τον πρόσφατο αποκλεισμό της στην φάση των «16» από την Σπόρτινγκ Κριστάλ. Πιο συγκεκριμένα, 1-2 αρχικά στη Λίμα, σε ένα ματς στο οποίο οι Περουβιανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πέναλτι στο ενενήντα και να πραγματοποιήσουν την ανατροπή στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ 1-1 στον επαναληπτικό στο «Ουμπέρτο Γκροντόνα», με τη «μαχαιριά» από την Σπόρτινγκ Κριστάλ στο ογδόντα πέντε. Τιμωρημένος για σήμερα, ο στόπερ Καραμπαχάλ, ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις στο ματς της πρεμιέρας με την Σαν Λορέντζο.

Προϊστορία: Λευκή ισοπαλία το 2016, στο μοναδικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Ταγέρες.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με την Ταγέρες αλλά και την Αρσενάλ να ψάχνουν όχι μόνο το πρώτο τους τρίποντο στη Λίγκα Προφεσιονάλ, αλλά να θέλουν ταυτόχρονα να βγάλουν αντίδραση, οι γηπεδούχοι για τον τρόπο που προήλθε το 2-3 της πρεμιέρας και οι φιλοξενούμενοι για τον αποκλεισμό στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x