ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Ζουβεντούδε – Σαπεκοένσε

Βραζιλία: Ζουβεντούδε – Σαπεκοένσε
Spread the love

Ντέρμπι όχι μόνο παραμονής, αλλά και νεοφώτιστων στο «Αλφρέντο Τζακόνι», με την Ζουβεντούδε, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 14η θέση και το +2 από την επικίνδυνη ζώνη και την Σαπεκοένσε στην τελευταία, όντας πλέον το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό.

Ένας μόλις βαθμός για την Ζουβεντούδε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, με θετικό πάντως, πως παρέμεινε έστω και οριακά, εκτός της επικίνδυνη ζώνης. Ισοπαλία με 1-1 σε αυτό το διάστημα στο «Αλφρέντο Τζακόνι» με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, εκεί όπου ισοφάρισε μάλιστα με πέναλτι στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ τρεις ήττες μακριά από το γήπεδο της, το 0-2 από την Σεαρά, το 0-1 στο Σαλβαντόρ από τη Μπαΐα και το 0-1 της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ιντερνασιονάλ. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για την Ζουβεντούδε, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο «Αλφρέντο Τζακόνι», ενώ τιμωρημένοι για σήμερα ο μέσος Γκιγιέρμε Καστίγιο και ο επιθετικός Παουλίνιο Μπόια.

Στην άλλη πλευρά, πέντε συνεχόμενες ήττες για την Σαπεκοένσε, η οποία μετά και το 2-3 στο εντός έδρας ντέρμπι νεοφώτιστων της προηγούμενης αγωνιστικής με την Κουιαμπά, όχι μόνο εδραιώθηκε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά είναι πλέον όπως προαναφέρθηκε το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό. Η αλήθεια βέβαια είναι, πως το -7 από την γραμμή της παραμονής δεν είναι απαγορευτικό, αλλά η προβληματική της εικόνα και ειδικά η ευάλωτη αμυντική της γραμμή και το γεγονός φυσικά πως υπάρχει πίεση καθώς δεν έχει ακόμα πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα, δεν είναι καλοί οιωνοί. Τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Σαπεκοένσε, σε έξι ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από την «Αρένα Κοντά» του Σαπεκό, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο επιθετικός Ανσέλμο Ραμόν.

Προϊστορία: Ισοπαλία με 1-1 στο ματς του περσινού πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας, το οποίο είναι και το μοναδικό ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Ζουβεντούδε.

Ομάδα έδρας η Ζουβεντούδε, ποντάροντας πολλά, τουλάχιστον προς ώρας, στο «Αλφρέντο Τζακόνι», με απόδειξη πως από τους 13 συνολικά βαθμούς που έχει στο φετινό πρωτάθλημα, οι 10 είναι στο γήπεδο της. Δεδομένο επίσης, πως στον προγραμματισμό που υπάρχει, το σημερινό θα είναι από τα ματς που η Ζουβεντούδε υπολογίζει, εύκολα ή δύσκολα, στο τρίποντο.

Εκτίμηση:  1

(Visited 23 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x