ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Κουιαμπά – Κορίνθιανς   

Βραζιλία: Κουιαμπά – Κορίνθιανς   
Spread the love

Στην «Αρένα Παντανάλ» το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στο Μπραζιλεϊράο, βρίσκοντας τη νεοφώτιστη Κουιαμπά στην 15η θέση με 12 βαθμούς, δύο λιγότερους από την 12η στον βαθμολογικό πίνακα Κορίνθιανς.

Αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών για την Κουιαμπά, η οποία είχε αρχικά στο διάστημα αυτό δύο ισοπαλίες και συνέχισε με ισάριθμες νίκες, που ήταν και οι πρώτες της στο Μπραζιλεϊράο. Πιο συγκεκριμένα, 1-1 στη Μπραγάνσα με τη Μπραγκαντίνο, εντός 2-2 στην συνέχεια με την Σεαρά, πολύτιμο 3-2 ακολούθως στο εκτός έδρας ντέρμπι νεοφώτιστων με την ουραγό του Μπραζιλεϊράο, Σαπεκοένσε, ενώ 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, σπάζοντας ταυτόχρονα τα ρόδι στην «Αρένα Παντανάλ». Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Κουιαμπά, σε πέντε ματς στο Μπραζιλεϊράο στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, δύο συνεχόμενες ήττες για την Κορίνθιανς, η οποία συνεχίζει σε ρηχά νερά και η οποία «υποχώρησε» ακόμα περισσότερο, όντας πλέον στην 12η θέση όπως προαναφέρθηκε του βαθμολογικού πίνακα. Με σκυμμένο το κεφάλι αρχικά η Κορίνθιανς στο «Καστελάο» της Φορταλέζα στη μονομαχία της με την ομώνυμη ομάδα (0-1), ενώ 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Ατλέτικο Μινέιρο, πέφτοντας μάλιστα «θύμα» ανατροπής. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα για την «τιμάο», σε έξι ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κουιαμπά.

Αήττητο σερί για την Κουιαμπά, η οποία όμως δε μεγάλωσε ξαφνικά ως ομάδα, ενώ πάντα υπολογίσιμη η Κορίνθιανς, παρά τα θέματα της, με απόδειξη πως ενώ βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, έχει μόλις μία ήττα, σε έξι συνολικά ματς μακριά από το γήπεδο της.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x