ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Γαλατά – Αϊντχόφεν

Τσάμπιονς Λιγκ: Γαλατά – Αϊντχόφεν
Spread the love

Στο «Φατίχ Τερίμ» και όχι στην φυσική έδρα της Γαλατά, ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος έχει, εκτός πολύ συγκλονιστικού απροόπτου, διαδικαστικό χαρακτήρα, μετά το προ μίας εβδομάδας 5-1 της Αϊντχόφεν στην πρώτη μονομαχία τους στην Ολλανδία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, επικράτησης δηλαδή της Γαλατά με οποιοδήποτε σκορ, αλλά με τέσσερα τέρματα διαφορά, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Αντίπαλος στον επόμενο γύρο θα είναι η ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι, Μίντιλαντ – Σέλτικ. Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην Γαλατά, η οποία κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το γεγονός πως είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2 στο τεσσαρακοστό δεύτερο λεπτό.

Πολύ σκληρή μάχη πέρσι ανάμεσα στις τρεις «μεγάλες» ομάδες της Πόλης, με την Γαλατά τελικά να μένει στην 2η θέση, καθώς μειονεκτούσε στην ισοβαθμία με τη Μπεσίκτας. Στην άλλη πλευρά, στην 2η θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος η Αϊντχόφεν, η οποία ήταν, όσο παράξενο και αν ακούγεται, ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει, από την στιγμή που ο πρωταθλητής Άγιαξ έκανε περίπατο, έχοντας διαφορά 16 βαθμών.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το τέταρτο ματς ανάμεσα στα δύο ομάδες στην Πόλη, σημειώνοντας, πως στα προηγούμενα τρία, η Γαλατά είχε δύο νίκες και η Αϊντχόφεν μία. Πιο συγκεκριμένα, 2-0 για την Γαλατά τόσο το 1988 όσο και το 2002, ενώ 2-1 για την Αϊντχόφεν το 2007. Άξιο αναφοράς, πως η ολλανδική ομάδα είχε αφήσει εκτός την Γαλατά το 1998 στον 1ο γύρο του τότε κυπέλλου πρωταθλητριών, καθώς την είχε κερδίσει 3-0 στην Ολλανδία και στην συνέχεια πραγματοποίησε εκπληκτική πορεία, φτάνοντας μέχρι τον τελικό όπου και κατέκτησε το τρόπαιο σε βάρος της Μπενφίκα στην διαδικασία των πέναλτι.

Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, εκτιμώντας πως η Γαλατά θα ψάξει και γκολ αλλά και γενικότερα μια νίκη γοήτρου για να φύγει με ψηλά το κεφάλι, πιστεύοντας επιπλέον ότι η ολλανδική ομάδα δεν θα θέλει να χαλάσει την πολύ θετική εικόνα της, με μια πρόκριση μεν αλλά με αδιάφορη εμφάνιση.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x