ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Βραζιλίας: Φλαμένγκο – Α Μπε Σε  

Κύπελλο Βραζιλίας: Φλαμένγκο – Α Μπε Σε  
Spread the love

Δαυίδ εναντίον Γολιάθ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το τελευταίο χρονικά ματς της φάσης των «16» του κυπέλλου στο θρυλικό «Μαρακανά», ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Βραζιλίας, Φλαμένγκο και την 4ης κατηγορίας Α Μπε Σε Νατάλ.

Να σημειωθεί, πως στην φάση των «16» του κυπέλλου Βραζιλίας δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Δύο νίκες σε βάρος της 2ης κατηγορίας Κοριτίμπα για την Φλαμένγκο στον προηγούμενο γύρο, με την πρωταθλήτρια Βραζιλίας να επικρατεί 1-0 αρχικά στην πρώτη μονομαχία τους στην έδρα της αντιπάλου της και 2-0 στην συνέχεια στον επαναληπτικό στο «Μαρακανά». Πρόκριση επίσης με δύο νίκες σε βάρος της Ντεφένσα (1-0, 4-1) στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ 5-1 την Κυριακή φιλοξενώντας την Σάο Πάολο, ανεβαίνοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα. Δέκα πάντως οι βαθμοί που την χωρίζουν από την κορυφή, έχοντας όμως και δύο ματς λιγότερα από την πρωτοπόρο και κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, Παλμέιρας.

Στην άλλη πλευρά, επιτυχία και μόνο, όσο κλισέ και αν ακούγεται, η παρουσία της «μικρής» Α Μπε Σε στην φάση των «16», ειδικά μετά τη μεγάλη ανατροπή του προηγούμενου γύρου σε βάρος της ουραγού του Μπραζιλεϊράο, Σαπεκοένσε. Πιο συγκεκριμένα, ήττα με 1-3 στην πρώτη μονομαχία τους στην «Αρένα Κοντά» του Σαπεκό, βλέποντας όμως την Α Μπε Σε να επικρατεί με 3-0 στον επαναληπτικό στο Νατάλ. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το 2-0 το Σάββατο που μας πέρασε φιλοξενώντας την Καμπινένσε, με το οποίο διατηρήθηκε στην κορυφή του 3ου ομίλου της 4ης κατηγορίας και στο +4 από τη «μισητή» συμπολίτισσα Αμέρικα Νατάλ.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Φλαμένγκο.

Συνδυασμός της επικράτησης της Φλαμένγκο με ειδικό στοίχημα τερμάτων, ψάχνοντας φυσικά κάτι ελκυστικό.

Εκτίμηση:  1 & Over 3,5

(Visited 18 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x