ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Δανία: Βίμποργκ – Μίντιλαντ

Δανία: Βίμποργκ – Μίντιλαντ
Spread the love

Το ματς με το οποίο ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Δανίας, με τη νεοφώτιστη Βίμποργκ να έχει τέσσερις βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές, μάλιστα σε ισάριθμα ματς μακριά από το γήπεδο της, την στιγμή που η Μίντιλαντ έρχεται από την πρόκριση σε βάρος της Σέλτικ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τέσσερις βαθμοί όπως προαναφέρθηκε για τη νεοφώτιστη Βίμποργκ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με επιτυχία τόσο το 2-1 της πρεμιέρας σε βάρος της Νόρντζελαντ, όπου πραγματοποίησε μάλιστα την ανατροπή όσο φυσικά και το 1-1 της περασμένης εβδομάδας στη μονομαχία της με την πρωταθλήτρια Μπρόντμπι. Σε ρόλο κομπάρσου η Βίμποργκ στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Μπρόντμπι, στο οποίο είδε την πρωταθλήτρια Δανίας όχι μόνο να έχει σημαντικές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα οριζόντιο δοκάρι, αλλά να βρίσκεται δίκαια μπροστά στο σκορ. Παρόλα αυτά, αδικαιολόγητη η καθίζηση της Μπρόντμπι στην επανάληψη, πιστεύοντας ίσως πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο, δίνοντας την ευκαιρία στην παθητική Βίμποργκ να ισοφαρίσει, σχεδόν απ το πουθενά, με ένα εντός περιοχής σουτ του Κράμερ στο εξήντα οκτώ.

Στην άλλη πλευρά, τρεις βαθμοί για τη Μίντιλαντ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, η οποίας μετά το 1-2 της πρεμιέρας φιλοξενώντας την Οντένσε, «απάντησε» με το 1-0 στην έδρα της Ααλμποργκ. Σημαντική επιτυχία επίσης για τη Μίντιλαντ εκτός συνόρων, η πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ σε βάρος της Σέλτικ, καθώς μετά το 1-1 στην πρώτη μονομαχία τους στην Γλασκώβη, επικράτησε 2-1 στον επαναληπτικό στο γήπεδο της στην παράταση. Χαρακτηριστικό, πως και στα δύο ματς με την Σέλτικ βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ αντίπαλος της στον 3ο προκριματικό γύρο είναι η Αϊντχόφεν.

Προϊστορία: Μία νίκη για τη Μίντιλαντ και δύο ισοπαλίες, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Βίμποργκ.

Πολύ καλές, αναμφίβολα, οι εντυπώσεις που έχει αφήσει η Βίμποργκ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, εκτιμώντας πως θα ζορίσει αρκετά και τη Μίντιλαντ, που έχει μεσοβδόμαδα το πρώτο ματς με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 18 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x