Spread the love

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με το ματς της Τσεχίας με τις ΗΠΑ, ένα παιχνίδι που έχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά παράλληλα τεράστια σημασία.

Η Τσεχία θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή, καθώς με ήττα δύσκολα θα πάρει μια από τις θέσεις ως καλύτερη τρίτη για την επόμενη φάση. Περιττό να πούμε πως αυτό είναι δύσκολο.

Οι ΗΠΑ θέλουν από πλευρά τους τη νίκη για να βγουν δεύτεροι και με τη βούλα, ενώ με μια καλή διαφορά έχουν πιθανότητες για να πάρουν και ευνοϊκότερο πλασάρισμα στους 8, ως η καλύτερη δεύτερη από τους ομίλους.

Δεν θα σταθούμε στη νίκη των ΗΠΑ, αποτέλεσμα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα έρθει, καθώς οι αποδόσεις δεν τραβάνε τα βλέμματα, όμως υπάρχουν ειδικά που αξίζουν της προσοχής μας.

Αρχικά θα πάμε στον Τζρου Χόλιντεϊ. Ο άσσος των Μπακς και των ΗΠΑ είναι ίσως ο μοναδικός καθαρός πλέι μέικερ που έχει στο ρόστερ ο Γκρεγκ Πόποβιτς. Παράλληλα, είναι και ο μοναδικός με ευχέρεια στη δημιουργία. Έτσι λοιπόν το όριο των 3,5 ασίστ μπορεί να το περάσει.

Πρόταση Χόλιντεϊ Over 3,5 ασίστ με απόδοση 1.85

Από την άλλη πάμε στον Μπαμ Αντεμπάγιο. Ο σέντερ των Χιτ είναι το μοναδικό καθαρό πεντάρι των Αμερικανών και παράλληλα ένας παίκτης με μεγάλη ευχέρεια στα ριμπάουντ. Το όριό του σε αυτό το ματς είναι στα 5,5, νούμερο που και αυτός μπορεί εύκολα να ξεπεράσει.

Πρόταση Αντεμπάγιο Over 5,5 ριμπάουντ με απόδοση 1.75

Τέλος, θα σταθούμε στον Τόμας Σατοράνσκι. Ο σταρ της Τσεχίας ξέρει καλά τους Αμερικανούς και απέναντι σε αυτούς θέλει να κάνει ακόμα μια καλή εμφάνιση, από αυτές που μας έχει συνηθίσει εξάλλου με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Σε αυτή την περίπτωση το λάιν του είναι λίγο ψηλά, καθώς το βρίσκουμε στους 14,5 πόντους, όμως με δεδομένο πως αυτό είναι και ο πιο ταλαντούχος παίκτης των Τσέχων, δεν φαντάζει απίθανο. Έτσι, αυτή θα είναι η τελευταία μας πρόταση.

Πρόταση Σατοράνσκι Over 14,5 πόντοι με απόδοση 1.85

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x