ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουηδία: Τζουγκάρντεν – Χάκεν  

Σουηδία: Τζουγκάρντεν – Χάκεν  
Spread the love

Το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Τζουγκάρντεν σε ρόλο φαβορί φιλοξενώντας την Χάκεν, ψάχνοντας το τρίποντο που θα την φέρει στην κορυφή και στο +1 από την πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο αυτή την στιγμή Μάλμε.

Αγχωτικό αλλά ταυτόχρονα πολύτιμο 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Κάλμαρ, με το οποίο η Τζουγκάρντεν διατηρήθηκε στο -2 από τη Μάλμε, έχοντας μάλιστα ένα ματς λιγότερο. Σημαντικές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές στο πρώτο ημίχρονο στο συγκεκριμένο ματς, μεταξύ αυτών και ένα δοκάρι για τους γηπεδούχους, με το 0-0 όμως να μην αλλάζει, παρά της Κάλμαρ και της Τζουγκάρντεν. Αλλαγή σκηνικού πάντως στην επανάληψη, καθώς ένα τραγικό λάθος του γκολκίπερ της Κάλμαρ έδωσε την ευκαιρία στην Τζουγκάρντεν όχι μόνο να φτάσει στο 1-0 στο πενήντα, αλλά να κρατήσει σχετικά εύκολα το τρίποντο, καθώς οι γηπεδούχοι «άδειασαν» ψυχολογικά από τον τρόπο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Πέντε νίκες και μία ισοπαλία για την Τζουγκάρντεν, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 1-1 φιλοξενώντας την Έλφσμποργκ, βλέποντας την Χάκεν να χάνει τους πρώτους της βαθμούς σε τέσσερα συνολικά ματς που έχει δώσει μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Εκτός συνόρων, αποκλεισμός στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, καθώς παρά το εντός 2-0 μεσοβδόμαδα σε βάρος της Αμπερντίν, στο μεταξύ τους επαναληπτικό, δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το θαύμα ή τη μεγάλη ανατροπή αν προτιμάτε, μετά το βαρύ 1-5 στην πρώτη μονομαχία τους στην Σκωτία. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα για την Χάκεν, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Φαλτσέτας.

Προϊστορία: Επτά νίκες για την Τζουγκάρντεν, τρεις για την Χάκεν και μία ισοπαλία, στις 11 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην Στοκχόλμη, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Ιδιαίτερα αποτελεσματική η Τζουγκάρντεν στο γήπεδο της, μάλιστα και με κίνητρο κορυφής, εκτιμώντας πως έχει το προβάδισμα απέναντι στην αξιόμαχη μεν αλλά ταυτόχρονα και απρόβλεπτη Χάκεν.

Εκτίμηση:  1

 

(Visited 15 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x