ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μάλμε – Ρέιντζερς

Τσάμπιονς Λιγκ: Μάλμε – Ρέιντζερς
Spread the love

Η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στη Μάλμε και την Ρέιντζερς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην έδρα της πρωταθλήτριας Σκωτίας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στην συνέχεια στα πλέι οφ, με τον Ολυμπιακό ή τη Λουντογκόρετς.

Δύο προκρίσεις στους ισάριθμους γύρους που προηγήθηκαν για τη Μάλμε, με τον ίδιο τρόπο για την πρωταθλήτρια Σουηδίας, με νίκη στα πρώτα ματς στο γήπεδο της και με ισοπαλίες στους επαναληπτικούς στις έδρες των αντιπάλων της. Πιο συγκεκριμένα, 1-0 αρχικά με την Ρίγα και 1-1 ακολούθως στην πρωτεύουσα της Λετονίας, ενώ 2-1 στον 2ο προκριματικό γύρο με την Ελσίνκι και αγχωτικό, τουλάχιστον βάσει εξέλιξης, 2-2 στην συνέχεια στην Φινλανδία. Εντός συνόρων, στην 2η θέση και το -1 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Τζουγκάρντεν, με πιο πρόσφατο αγωνιστικό δείγμα στο πρωτάθλημα, το προ 10 περίπου ημερών, 2-0 στην έδρα της Μιάλμπι.

Στον αντίποδα, πρώτο ματς για την Ρέιντζερς στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι πρωταθλητές Σκωτίας βρέθηκαν απευθείας στον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Εντός συνόρων, πρωταθλήτρια πέρσι για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια, βάζοντας τέλος στο εντυπωσιακό σερί της «μισητής» Σέλτικ, μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς πανηγύρισε τον τίτλο αήττητη, ενώ με το δεξί στο φετινό, μετά το 3-0 της πρεμιέρας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο «Άιμπροξ» σε βάρος της Λίβινγκστον.

Προϊστορία: Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και το 2012, εκεί όπου η Μάλμε πανηγύρισε την πρόκριση, μετά το 1-0 αρχικά στην πρώτη μονομαχία τους στην Γλασκώβη και το 1-1 στην συνέχεια στον επαναληπτικό στο γήπεδο της.

Περισσότερα ματς για τη Μάλμε, με ήδη τέσσερα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τα μισά σχεδόν του πρωταθλήματος Σουηδίας,  με αυτό πάντως να μην σημαίνει πως έχει, έστω και ελαφρύ προβάδισμα, έναντι της σκληροτράχηλης πρωταθλήτριας Σκωτίας.

Εκτίμηση:  2-3 τέρματα

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x