ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Conference League: Έλφσμποργκ – Βέλεζ Μόσταρ

Conference League: Έλφσμποργκ – Βέλεζ Μόσταρ
Spread the love

Στη «Μπόρος Αρένα» η πρώτη κόντρα ανάμεσα στην Έλφσμποργκ και την Βέλεζ Μόσταρ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην Βοσνία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στην συνέχεια στα πλέι οφ με τη νικήτρια του ζευγαριού Λουκέρνη – Φέγενορντ.

Περίπατος για την Έλφσμποργκ στον προηγούμενο γύρο με τη Μιλσάμι, με την σουηδική ομάδα να επικρατεί 4-0 αρχικά στο πρώτο ματς στη «Μπόρος Αρένα» και 5-0 στην συνέχεια στον επαναληπτικό στη Μολδαβία. Εντός συνόρων, 1-1 στο προ 15 περίπου ημερών ματς πρωταθλήματος που έδωσε στο Γκέτεμποργκ με την τοπική Χάκεν, με το οποίο «υποχώρησε» στην 4η θέση και το -7 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Τζουγκάρντεν.

Στην άλλη πλευρά, επιτυχία και μόνο για την Βέλεζ, τηρουμένων των αναλογιών, η παρουσία της στον 3ο προκριματικό γύρο, ειδικά μετά την έκπληξη στον προηγούμενο σε βάρος της ΑΕΚ. Επικράτηση με 2-1 αρχικά στην πρώτη κόντρα τους στην Βοσνία, με την ομάδα του Μόσταρ όμως να «επιβιώνει» στον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ στην διαδικασία των πέναλτι, αφού προηγουμένως είχε δεχθεί γκολ από την ΑΕΚ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων. Νωρίτερα, δύο νίκες στον 1ο προκριματικό σε βάρος της Κολερέιν, με 2-1 τόσο στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην Βοσνία όσο και τον επαναληπτικό στην Β. Ιρλανδία. Τρεις οι βαθμοί της επίσης στις δύο πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος της Βοσνίας, καθώς μετά το εντός 2-0 της πρεμιέρας σε βάρος της Ποσούτζιε, ακολούθησε το 0-2 της Κυριακής που μας πέτασε μέσα στο Μόσταρ από την Ρούνταρ.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Έλφσμποργκ με ομάδα της Βοσνίας, ενώ «παρθενική» επίσκεψη και για την Βέλεζ Μόσταρ στην Σουηδία.

Φαβορί η Έλφσμποργκ, αλλά πολύ χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει, επιλέγοντας ειδικό στοίχημα τερμάτων, για κάτι ελαφρώς πιο ελκυστικό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 25 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x