ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Conference League: Ουίπεστ – Βασιλεία

Conference League: Ουίπεστ – Βασιλεία
Spread the love

Στην Βουδαπέστη η πρώτη κόντρα ανάμεσα στην Ουίπεστ και την Βασιλεία για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην Ελβετία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στην συνέχεια στα πλέι οφ με τη νικήτρια του ζευγαριού Τσουκαρίτσκι (Σερβία) – Χάμαρμπι (Σουηδία).

Δύο νίκες σε βάρος της Βαντούζ για την Ουίπεστ στον προηγούμενο γύρο, η οποία μετά το 2-1 αρχικά στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο Βελιγράδι, επικράτησε 3-1 στον επαναληπτικό, πραγματοποιώντας μάλιστα την ανατροπή, μετά το τέρμα της αντιπάλου της στο έβδομο μόλις λεπτό. Ήττα με 1-2 πάντως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ουγγαρίας φιλοξενώντας την Πούσκας, μετριάζοντας φυσικά τις εντυπώσεις. Στην αντίπερα όχθη, κανένα απολύτως πρόβλημα για την Βασιλεία στον προηγούμενο γύρο με την Παρτιζάνι, καθώς επικράτησε 3-0 στο πρώτο ματς στην Ελβετία και 2-0 στον επαναληπτικό στην Αλβανία. Δύο νίκες επίσης, στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με 2-0 στην πρεμιέρα στην έδρα της Γκρασχόπερς και 6-1 στην συνέχεια φιλοξενώντας την Σιόν.

Προϊστορία: Το σημερινό θα είναι το δεύτερο ματς στην ιστορία των δύο ομάδων, οι οποίες θα βρεθούν αντιμέτωπες στην Βουδαπέστη μετά από 48 χρόνια και το 2-0 της Ουίπεστ το 1973 και τον 1ο γύρο του τότε κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Πολύ πιο μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού ματς για την Βασιλεία, τουλάχιστον σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών, καθώς η Ουίπεστ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Παρτιζάνι.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x