ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουηδία:  Έρεμπρο – Μιάλμπι

Σουηδία:  Έρεμπρο – Μιάλμπι
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή, με την Έρεμπρο στην 14η θέση με 11 βαθμούς, ένα περισσότερο από την 15η στον βαθμολογικό πίνακα, σημερινή της αντίπαλο. Την ίδια ώρα η Χάλμσταντ φιλοξενεί τη Μάλμε στο άλλο ματς του σημερινού προγράμματος.

Δραματικό αλλά ταυτόχρονα πολύτιμο 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Σίριους, με το οποίο η Έρεμπρο δεν πήρε μόνο βαθμολογική ανάσα, αλλά πανηγύρισε ταυτόχρονα το πρώτο της τρίποντο μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Μπροστά στο σκορ η Έρεμπρο στο ματς στην έδρα της Σίριους στο τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό, με ένα ξερό, εντός περιοχής σουτ του Σέγκερ, ενώ το 1-1 για τους γηπεδούχους στο εξήντα έξι. Παρόλα αυτά, η Έρεμπρο έχοντας σύμμαχο την τύχη που της έλειψε σε προηγούμενα ματς, κατάφερε να φτάσει στο 2-1, κόντρα στην ροή του αγώνα, στη μοναδική της επιθετική προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, με ένα εντός περιοχής σουτ του Μπεσάρα (φωτό), πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Έρεμπρο, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, σε ρηχά νερά η Μιάλμπι την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Κάλμαρ και ήττα με 0-1, η οποία μάλιστα αποτέλεσε και το «κύκνειο άσμα» στον πάγκο για τον 39χρονο Κρίστιαν Γέρντλερ. Χωρίς βαθμό επίσης μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος σε πέντε συνολικά ματς, «υποχωρώντας» στην 15η θέση, όντας πλέον στην επικίνδυνη ζώνη και με πλάτη μόνο την ουραγό Έστερσουντ. Δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες για τη Μιάλμπι, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Έρεμπρο και ισάριθμες για τη Μιάλμπι, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στη «Μπεχρν Αρένα».

Μία μόλις νίκη στο γήπεδο της η Έρεμπρο, η οποία πάντως είναι «υποχρεωμένη» όχι μόνο να κερδίσει σήμερα στο «σπίτι» της μία αντίπαλο με τον ίδιο στόχο, αλλά να μην πετάξει στα σκουπίδια το πολύτιμο «διπλό» της προηγούμενης αγωνιστικής. Επιπλέον, με υπηρεσιακό σήμερα στον πάγκο της, η πολύ μέτρια και χωρίς τρίποντο μακριά από την έδρα της Μιάλμπι.

Εκτίμηση:  1

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x