ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Κουιαμπά – Μπαΐα  

Βραζιλία: Κουιαμπά – Μπαΐα  
Spread the love

Κάθε ματς στην «Αρένα Παντανάλ» έχει χαρακτήρα «τελικού» για τη νεοφώτιστη Κουιαμπά, ενώ από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα η Μπαΐα, η οποία πάντως βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ένας μόλις βαθμός για την Κουιαμπά στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, καταφέρνοντας όμως να βρίσκεται, έστω και οριακά, εκτός της επικίνδυνης ζώνης, παρά το εντός 1-2 από την Κορίνθιανς και το 0-0 της περασμένης εβδομάδας στο Πόρτο Αλέγκρε με την τοπική Ιντερνασιονάλ. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με την Ιντερνασιονάλ, με το 0-0 όμως να μην αλλάζει, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Κουιαμπά, σε έξι ματς στο Μπραζιλεϊράο στην «Αρένα Παντανάλ», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα για τη Μπαΐα, μετά και το οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 0-1 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Σπορτ Ρεσίφε, με την ομάδα του Σαλβαντόρ πλέον στην 10η θέση και το +5 όπως προαναφέρθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Ακολούθησε μεσοβδόμαδα, το 2-1 στο Σαλβαντόρ σε βάρος της Ατλέτικο Μινέιρο, στο μεταξύ τους επαναληπτικό για την φάση των «16» του κυπέλλου, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για τη Μπαΐα, καθώς γνώρισε τον αποκλεισμό καθώς είχε ηττηθεί 0-2 στην πρώτη μονομαχία τους στο Μπέλο Οριζόντε. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες για τη Μπαΐα, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το Σαλβαντόρ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κουιαμπά.

Λεπτές οι ισορροπίες, μιλώντας για μονομαχία δύο ομάδων με τον ίδιο ακριβώς στόχο, έστω και αν το +5 της Μπαΐα από την επικίνδυνη ζώνη, με μια πρώτη ματιά μπορεί να μας ξεγελάει. Παρόλα αυτά, επιλογή μεγάλου ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, αλλά και το αρνητικό σερί των φιλοξενούμενων στο πρωτάθλημα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x