ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Δανία: Ράντερς – Σοντερίσκε  

Δανία: Ράντερς – Σοντερίσκε  
Spread the love

Το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Ράντερς να ψάχνει το τρίποντο με το οποίο όχι μόνο θα διατηρήσει το αήττητο της σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, αλλά θα βρεθεί ταυτόχρονα εκ νέου στην κορυφή.

Επτά βαθμοί για την Ράντερς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με χαρακτηριστικό πως έχει δύο «διπλά» σε ισάριθμα ματς μακριά από το γήπεδο της, το 2-0 της πρεμιέρας σε βάρος της Βέιλε και το 2-1 της περασμένης εβδομάδας με την Ααρχους, ενώ 1-1 ενδιάμεσα αυτών φιλοξενώντας την Οντένσε. Στην 2η θέση επίσης και το -2 από την κορυφή, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ, θέλοντας φυσικά σήμερα να σπάσει και το ρόδι στο γήπεδο της. Μπροστά στο σκορ η Ράντερς στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Ααρχους στο εικοστό έβδομο λεπτό, με εντός περιοχής ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κεχίντε, με το 1-1 στην συνέχεια από τους γηπεδούχους στις αρχές σχεδόν του δεύτερου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο πενήντα. Άμεση η «απάντηση» πάντως για την Ράντερς, με το 2-1 στο πενήντα τέσσερα, σκορ μάλιστα το οποίο κράτησε εύκολα στην συνέχεια μέχρι το φινάλε. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, τέσσερις βαθμοί για την Σοντερίσκε, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική με το εντός 0-2 από τη Νόρντζελαντ. Είχαν προηγηθεί, το 0-0 της πρεμιέρας στην έδρα της Σίλκεμποργκ και το 1-0 φιλοξενώντας την Βέιλε, ματς στο οποίο λύγισε την αντίπαλο της, δέκα λεπτά πριν το φινάλε. Ανύπαρκτη η Σοντερίσκε στο ματς με τη Νόρντζελαντ, στο οποίο δεν απείλησε καθόλου και στο οποίο το 0-2 από την αντίπαλο της είναι κολακευτικό, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, μεταξύ αυτών και ένα δοκάρι. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Έξι νίκες για την Ράντερς, πέντε για την Σοντερίσκε και ισάριθμες ισοπαλίες, στις 16 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, το κίνητρο κορυφής της Ράντερς, αλλά και την εικόνα των δύο ομάδων από τα ματς που έδωσαν την προηγούμενη αγωνιστική.

Εκτίμηση:  1

(Visited 26 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x