ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Γκρέμιο – Σαπεκοένσε

Βραζιλία: Γκρέμιο – Σαπεκοένσε
Spread the love

Ντέρμπι παραμονής στο Πόρτο Αλέγκρε, όσο παράξενο και αν ακούγεται, όταν στη μία πλευρά είναι η σπουδαία Γκρέμιο. Στην προτελευταία θέση η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, ενώ ουραγός και με νέο προπονητή στον πάγκο η Σαπεκοένσε.

Σε ρηχά νερά την προηγούμενη αγωνιστική η Γκρέμιο στο ματς στο «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα με την τοπική Μπραγκαντίνο, με το 0-1 από την αντίπαλο της να την εδραιώνει όχι μόνο στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και γενικότερα στην επικίνδυνη ζώνη. Επιπλέον, επτά μόλις οι βαθμοί της και στο -8 από την γραμμή της παραμονής. Παρόλα αυτά, η Γκρέμιο μετρίασε τις εντυπώσεις στο κύπελλο, καθώς προκρίθηκε στα προημιτελικά με δύο νίκες σε βάρος της 2ης κατηγορίας Βιτόρια, με 3-0 αρχικά στο Πόρτο Αλέγκρε και 1-0 στην συνέχεια στον επαναληπτικό στο Σαλβαντόρ. Τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Γκρέμιο, σε έξι ματς στο Μπραζιλεϊράο στο Πόρτο Αλέγκρε, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, επτά συνεχόμενες ήττες για την Σαπεκοένσε, μετά και το 0-1 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Σάντος, το οποίο μάλιστα αποτέλεσε και το «κύκνειο άσμα» στον πάγκο για τον Ζαΐρ Βεντούρα. Μοναδική ομάδα επίσης που δεν έχει ακόμα τρίποντο στο πρωτάθλημα, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και δέκα ήττες σε 14 συνολικά ματς, ενώ αντικαταστάτης του Ζαΐρ Βεντούρα και αυτός που καλείται να την σώσει, αν προλαβαίνει βέβαια, ο 55χρονος Λουίς Πιντάδο. Τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Σαπεκοένσε, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από την «Αρένα Κοντά» του Σαπεκό, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Γκρέμιο, δύο για την Σαπεκοένσε και μία ισοπαλία, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Πόρτο Αλέγκρε.

Καθαρά ενδεικτική η πρόταση στον «άσο», καθώς 1,50 για την φετινή Γκρέμιο είναι πολύ χαμηλό, ακόμα και αν φιλοξενεί την απογοητευτική και ευάλωτη Σαπεκοένσε.

Εκτίμηση:  1

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x