ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ρέιντζερς – Μάλμε

Τσάμπιονς Λιγκ: Ρέιντζερς – Μάλμε
Spread the love

Στο «Άιμπροξ» της Γλασκώβης, ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μάλμε με ελαφρύ προβάδισμα, μετά το υπέρ της 2-1 στην προ μίας εβδομάδας πρώτη μονομαχία τους στην Σουηδία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, επικράτησης δηλαδή της Ρέιντζερς με οποιοδήποτε σκορ αλλά με ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στην συνέχεια στα πλέι οφ, ή με τη Λουντογκόρετς ή τον Ολυμπιακό. Δύο τέρματα για τη Μάλμε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου (47΄, 49΄), με την πρωταθλήτρια Σκωτίας όμως να μειώνει ή να μένει όρθια αν προτιμάτε, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το σημερινό, θα είναι το δεύτερο ματς για την Ρέιντζερς στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι πρωταθλητές Σκωτίας βρέθηκαν απευθείας στον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Εντός συνόρων, πρωταθλήτρια πέρσι για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια, βάζοντας τέλος στο εντυπωσιακό σερί της «μισητής» Σέλτικ, μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς πανηγύρισε τον τίτλο αήττητη. Τρεις οι βαθμοί της επίσης στις δύο πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, καθώς μετά το 3-0 της πρεμιέρας φιλοξενώντας τη Λίβινγκστον, ηττήθηκε 0-1 το Σάββατο που μας πέρασε στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ.

Στον αντίποδα, δύο προκρίσεις στους ισάριθμους γύρους που προηγήθηκαν για τη Μάλμε, με τον ίδιο τρόπο μάλιστα για την πρωταθλήτρια Σουηδίας, με νίκη στα πρώτα ματς στο γήπεδο της και με ισοπαλίες στους επαναληπτικούς στις έδρες των αντιπάλων της. Πιο συγκεκριμένα, 1-0 αρχικά με την Ρίγα και 1-1 ακολούθως στην πρωτεύουσα της Λετονίας, ενώ 2-1 στον 2ο προκριματικό γύρο με την Ελσίνκι και αγχωτικό, τουλάχιστον βάσει εξέλιξης, 2-2 στην συνέχεια στην Φινλανδία. Εντός συνόρων, 0-0 το Σάββατο που μας πέρασε στην έδρα της Χάλμσταντ, διατηρώντας πάντως την 1η θέση, καθώς πλεονεκτεί στην διαφορά τερμάτων της ισόβαθμης Τζουγκάρντεν.

Προϊστορία: Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και το 2012, εκεί όπου η Μάλμε πανηγύρισε την πρόκριση, μετά το 1-0 αρχικά στην πρώτη μονομαχία τους στην Γλασκώβη και το 1-1 στην συνέχεια στον επαναληπτικό στο γήπεδο της.

Εκτίμηση μου, πως η Ρέιντζερς θα έχει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο ματς στην Σουηδία, με αυτό πάντως να μην σημαίνει αυτόματα πως το 1,50 που την συνοδεύει είναι αντιπροσωπευτικό για τον βαθμό δυσκολίας του σημερινού επαναληπτικού.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x