Euro2020

Λουντογκόρετς-Ολυμπιακός(Β Προκριματικός γύρος Τσάμπιονς Λιγκ)

Λουντογκόρετς-Ολυμπιακός(Β Προκριματικός γύρος Τσάμπιονς Λιγκ)
Spread the love

Στο Ραζγκαρντ, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απο τη Λουντογκόρετς  στη ρεβάνς του 1-1 του Καραϊσκάκη. Με φόντο την πρόκριση  στην επόμενη φάση (Πλέι οφ) του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το 1-1 του Καραϊσκάκη ,υπό άλλες περιπτώσεις που ίσχυε το εκτός έδρας γκολ, θα ήταν μία πραγματική μαχαιριά αλλά πλέον τα πράγματα δεν είναι έτσι. Το γκολ του Καμαρά στο 80  έφερε τις πιθανότητες και πάλι με το μέρος της ομάδας του Μαρτίνς που θα παραταχθεί, μετά από καιρό, πλήρης  και με το “ευρωπαϊκό” της κοστούμι. Ο Πορτογάλος αναμένεται να επανέρθει στο αγαπημένο του 4-3-3 με τον Μπουχαλάκη να παίρνει τη θέση του Κούντε, ενώ ο Εμβιλά και Μαντί Καμαρά θα είναι στην αρχική 11άδα. Οπως και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ,αντι του Μπα, ενώ ο Σεμέδο θα είναι παρτενέρ του Ελληνα στόπερ.

Από κει και πέρα, ο Ελ Αραμπί θα ξεκινήσει φουνταριστός με Βαλμπουενα και Μασούρα στα άκρα. Ανδρούτσος και Ρεάμπτσιουκ θα είναι βασικές επιλογές στα άκρα, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, με τον  Τζολάκη και πάλι βασικό. Ο νεαρός κίπερ κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.  Ο Μαρτίνς ενισχύει το κέντρο μιας και στο πρώτο ματς, το μεγάλο θέμα του Ολυμπιακού ήταν οι αργές επιστροφές στην άμυνα,  απόρροια της κακής εμφάνισης των μέσων, ενώ από την άλλη πλευρά, είχε πολλά παράπονα και απο ατομικά λάθη των αμυντικών. Ιδιαίτερη εντολή έχει δοθεί για τους Σωτηρίου και Ντεσπόντοφ που ήταν πολύ καλοί στο πρώτο αλλά και  να μην υπάρξουν χώροι στο Κάουλι|(βραζιλιάνος μέσος) που είναι εξαιρετικός στο να δημιουργεί.

Οι Βούλγαροι δεν είχαν υποχρέωση  στο Πρωτάθλημα τους, ύστερα απο συνεννόηση με την ομοσπονδία, και πάνε ξεκούραστοι στο ματς με τον Ολυμπιακό.  Στο πρώτο ματς  ήταν συνολικά καλύτεροι απο την Ελληνική ομάδα, έβγαλαν πολλούς αυτοματισμούς ,με τον Τζολάκη να αποδεικνύεται λίρα 100. Το πρόβλημα για τον προπονητή της “Λούντο” είναι ότι δεν θα έχει στη διάθεση του τν μεσο  Τεκπετέι που  ήταν από τις πιο επικίνδυνους στο ματς  του Καραισκάκη. Ο Νταμπράουσκας λογικά θα βάλει στη θέση του τον Βραζιλιάνο Σισίνιο. Αλλα προβλήματα δεν έχουν αναφερθεί.

Προιστορία : Δεν υπάρχει

Εκτίμηση: Είναι ένα πονηρο ματς για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες,μετά το 1-1, ξέρουν ότι πρέπει να έχουν υπομονή, να παίξουν έξυπνα και να μη δώσουν χώρους στη Λουντογκόρετς. “Κλειδί” θα είναι η μεσαία γραμμή. Το γκολ -γκολ σαν πρώτη επιλογή μοιάζει καλό, λογικά θα υπάρξουν πάνω απο 10,5 κόρνερ, ενώ το στοιχείο αιφνιδιασμού για κάποια απο τις δύο  σαφέστατα θα το επιδιώξουν οι δύο προπονητές .Ενδιαφέρον θα έχει αν η Λουντογκόρετς θα ξεκινήσει επιθετικά το ματς για να φοβίσει τους Πειραιώτες που πάντως με το 4-3-3 μοιάζουν safe στην  μεσαία γραμμή ,ειδικά αν ο Νταμπράουσκάς ζητήσει γρήγορο γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ-Over 10,5 κόρνερ. Σκόρερ: Σωτηρίου,Ελ Αραμπί, Πέναλτι  στο ματς

(Visited 28 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x