ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Σαμπάιο Κορέια – Ναούτικο  

Βραζιλία Β΄: Σαμπάιο Κορέια – Ναούτικο  
Spread the love

Το τελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Σαμπάιο Κορέια να ψάχνει το τρίποντο που θα της δώσει την ευκαιρία να μειώσει ακόμα περισσότερο την απόσταση που την χωρίζει από την πρώτη τετράδα, την στιγμή που με νίκη η Ναούτικο θα διατηρηθεί στην κορυφή.

Δύο συνεχόμενα εκτός έδρας τρίποντα για την Σαμπάιο Κορέια, η οποία βρέθηκε πλέον στο -2 από την πρώτη τετράδα, μετά το 2-1 αρχικά σε βάρος της ουραγού Μπραζίλ Πελότας και το 2-0 της προηγούμενης αγωνιστικής στην Γκοϊανία με την τοπική Βίλα Νόβα. Το 1-0 για την Σαμπάιο Κορέια στο ματς στην έδρα της Βίλα Νόβα στο δέκατο λεπτό, με κοντινή προβολή του Ζεάν Σίλβα, ενώ οι βάσεις της νίκης ή το 2-0 αν προτιμάτε στο είκοσι τρία. Σε παθητικό ρόλο πάντως στην συνέχεια, προτιμώντας να διαφυλάξει το σκορ, παρά να ψάξει για περισσότερα τέρματα. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για την Σαμπάιο Κορέια, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, δύο συνεχόμενες ήττες για τη Ναούτικο, οι οποίες έδωσαν την ευκαιρία στην Κοριτίμπα να την πιάσει στην κορυφή. Πρώτη εξ αυτών το 1-3 στο μεταξύ τους  ντέρμπι στην Κοριτίμπα, ενώ πραγματικό σοκ στην συνέχεια, το βαρύ 0-4 στο Ρεσίφε από την εκ των ουραγών Κονφιάνσα. Τρομερά αποτελεσματική η Κονφιάνσα στο μεταξύ τους ματς, καθώς σε κάθε σχεδόν επιθετική της προσπάθεια έβρισκε το δρόμο για τα δίχτυα, υποχρεώνοντας την εμβρόντητη Ναούτικο στην πρώτη της ήττα στο «Αφλίτος». Τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα για τη Ναούτικο, σε επτά ματς μακριά από το Ρεσίφε, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο στόπερ Καρλάο.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Σαμπάιο Κορέια, μία για τη Ναούτικο και τρεις ισοπαλίες, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Σάο Λουίς του Μαρανιάο, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κόπα Ντο Νορντέστε).

Δύο συνεχόμενα εκτός έδρας τρίποντα για την Σαμπάιο Κορέια, η οποία πάντως παραμένει απρόβλεπτη, ενώ ισάριθμες ήττες για την πρωτοπόρο Ναούτικο, που είναι όμως υπολογίσιμη ακόμα και αν φαίνεται πως κάνει «κοιλιά». Δεν θα μπλέξω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η πιο συνετή επιλογή.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x