ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Γκοϊάς – Γκουαρανί

Βραζιλία Β΄: Γκοϊάς – Γκουαρανί
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την άνοδο στην Γκοϊανία, βρίσκοντας την τοπική Γκοϊάς στην 7η θέση με 28 βαθμούς και την Γκουαρανί στην 5η με ένα περισσότερο, σημειώνοντας, πως η νικήτρια, αν βέβαια υπάρξει, θα βρεθεί στην 2η, έστω και με ένα αγώνα παραπάνω.

Οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 1-1 για την Γκοϊάς φιλοξενώντας την Ρέμο, με την ομάδα της Γκοϊανίας να «υποχωρεί» στην 7η θέση και στο -1 από την πρώτη τετράδα. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Ρέμο, με το 0-0 όμως να μην αλλάζει, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Αλλαγή σκηνικού πάντως στην επανάληψη, με την Γκοϊάς πιο απειλητική, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες τόσο πριν όσο και μετά το 1-0 του εξηκοστού τρίτου λεπτού από το εκτός περιοχής σουτ του Νίκολας. Η αδυναμία της πάντως να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ, έφερε και την «τιμωρία» της, με το 1-1 από πέναλτι, κόντρα στην ροή του αγώνα, έξι λεπτά πριν το φινάλε. Πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα για την Γκοϊάς, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδό της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, τυχερό αλλά ταυτόχρονα και σπουδαίο 1-0 στο «Ρεσακάντα» της Φλοριανόπολις σε βάρος της τοπικής Αβαΐ, το οποίο έφερε απρόσμενα την Γκουαρανί στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έξι οι βαθμοί της γενικότερα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας προηγηθεί, το βαρύ 1-4 στο Ρίο από την Βάσκο, το εντός 1-4 από την Βίλα Νόβα και το 2-0 φιλοξενώντας την ουραγό Μπραζίλ Πελότας. Ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές στο ματς στο «Ρεσακάντα», περισσότερες πάντως για την Αβαΐ, με την Γκουαρανί όμως πιο τυχερή, καθώς κατάφερε να «κλέψει» το τρίποντο, με ένα ξερό εντός περιοχής σουτ του Αλανζίνιο, σχεδόν από το πουθενά, στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα για την Γκουαρανί, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Μπρίνκο Ντε Ούρο» της Καμπίνας, ενώ τιμωρημένοι για σήμερα, ο δεξιός μπακ Ντιόγκο Ματέους, ο αριστερός ακραίος αμυντικός Μπιντού και ο επιθετικός Μπρούνο Σάβιο.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Γκοϊάς και ισάριθμες ισοπαλίες, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Γκουαρανί.

Λεπτές οι ισορροπίες μιλώντας για μονομαχία δύο σχεδόν ισάξιων ομάδων. Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x