ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Βιτόρια – Κλαμπ Ρεγκάτας

Βραζιλία Β΄: Βιτόρια – Κλαμπ Ρεγκάτας
Spread the love

Σπουδαίο βαθμολογικά ματς στο «Μπαραντάο» του Σαλβαντόρ, με την Βιτόρια στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά και με νέο τεχνικό τον Ιάπωνα, Βάγκνερ Λόπες, την στιγμή που με νίκη η Κλαμπ Ρεγκάτας θα βρεθεί ανέλπιστα στην κορυφή.

Επιτυχία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για την Βιτόρια το 2-2 της περασμένης εβδομάδας στο Μπέλο Οριζόντε απέναντι στη «μεγάλη» Κρουζέιρο, ειδικά από την στιγμή που κατάφερε να ισοφαρίσει δέκα λεπτά πριν το φινάλε. Παρόλα αυτά, το γεγονός πως παραμένει για τέσσερα συνεχόμενα ματς στο πρωτάθλημα χωρίς τρίποντο και έξι συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, προσθέτοντας και τα δύο του κυπέλλου με την Γκρέμιο (0-3, 0-1), όπου γνώρισε τον αποκλεισμό στην φάση των «16», έφεραν την απομάκρυνση του 49χρονου Ραμόν Μενέσες. Αντικαταστάτης του και αυτός που καλείται πλέον να βγάλει την ομάδα του Σαλβαντόρ από το αδιέξοδο, ο γεννημένος φυσικά στην Βραζιλία, αλλά με υπηκοότητα Ιαπωνίας εδώ και κάποια χρόνια, 52χρονος Βάγκνερ Λόπες. Δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Βιτόρια, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα στο Σαλβαντόρ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του ματς με την Κλαμπ Ρεγκάτας.

Στην αντίπερα όχθη, αήττητο έξι αγωνιστικών για την Κλαμπ Ρεγκάτας μετά και το 3-0 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Μπρούσκε, με το οποίο εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες των υπόλοιπων ομάδων και βρέθηκε ανέλπιστα στην 2η θέση. Η χθεσινή ήττα μάλιστα της πρωτοπόρου Κοριτίμπα στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό από τη «μισητή» συμπολίτισσα CSA, της δίνει την ευκαιρία με νέο τρίποντο σήμερα, να κάνει την απροσδόκητη ανατροπή και να βρεθεί μόνη στην κορυφή. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της μονομαχίας της με την Βιτόρια.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Βιτόρια και δύο ισοπαλίες, σε έξι ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κόπα Ντο Νορντέστε).

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, με τον παράγοντα έδρα, την καλή προϊστορία της Βιτόρια και την αλλαγή προπονητή, να ισοσκελίζουν το καλύτερο momentum και το ισχυρό κίνητρο της Κλαμπ Ρεγκάτας που στοχεύει στην κορυφή.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x