ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Κουιαμπά – Ατλέτικο Παραναένσε  

Βραζιλία: Κουιαμπά – Ατλέτικο Παραναένσε  
Spread the love

Εντός της επικίνδυνης ζώνης και από τα φαβορί για τον υποβιβασμό η νεοφώτιστη Κουιαμπά, ενώ στην 6η θέση, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, του βαθμολογικού πίνακα η Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία έχει μπροστά της και τον εντός έδρας επαναληπτικό με τη Λίγκα Κίτο για τα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Δύο συνεχόμενες ισοπαλίες για την Κουιαμπά, η οποία παρέμεινε στην 18η θέση και φυσικά στην επικίνδυνη ζώνη, μετά το 0-0 αρχικά στο Πόρτο Αλέγκρε με την Ιντερνασιονάλ και το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Μπαΐα. Μπροστά στο σκορ η Μπαΐα στο μεταξύ τους ματς στο είκοσι έξι, με την Κουιαμπά όμως να φτάνει στην ισοφάριση έντεκα λεπτά αργότερα, με ένα εντός περιοχής σουτ του Πεπέ. Ελαφρώς καλύτερη στην συνέχεια η Κουιαμπά, αλλά ταυτόχρονα και φλύαρη, αδυνατώντας να φτάσει στο 2-1, παρά το γεγονός πως δεν απειλήθηκε καθόλου από τους φιλοξενούμενους. Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Κουιαμπά, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στην «Αρένα Παντανάλ», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο επιθετικός Φελίπε Μάρκες.

Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα για την Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία «υποχώρησε» στην 6η θέση μετά το 0-2 αρχικά στο Μπέλο Οριζόντε από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο και το 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Σάο Πάολο. Πέρα του πρωταθλήματος, πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου σε βάρος της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (2-1, 2-2), ενώ ήττα με 0-1 μεσοβδόμαδα από τη Λίγκα Κίτο στο Εκουαδόρ, για την ίδια φάση στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Τρεις νίκες και τέσσερις ήττες για την Ατλέτικο Παραναένσε, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από την «Αρένα Ντα Μπαϊσάντα», ενώ τιμωρημένοι για σήμερα ο στόπερ Τιάγκο Έλενο και ο μέσος Ρίτσαρντ.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κουιαμπά.

Πιο συμπαγής ως ομάδα η Ατλέτικο Παραναένσε, επιλέγοντας όμως ειδικό στοίχημα τερμάτων, κρατώντας επιφυλακτική στάση, καθώς αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο σε τρεις ταυτόχρονα διοργανώσεις και κάθε ματς πλέον, ακόμα και με την πιεσμένη Κουιαμπά κρύβει κινδύνους.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x