ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Λανούς – Γοδόι Κρουζ    

Αργεντινή: Λανούς – Γοδόι Κρουζ    
Spread the love

Το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με τη Λανούς σε ρόλο φαβορί φιλοξενώντας την Γοδόι Κρουζ, ψάχνοντας το τρίποντο με το οποίο θα βρεθεί στην 2η θέση και στο -1 από την κορυφή και την πρωτοπόρο της Λίγκα Προφεσιονάλ, Ιντεπεντιέντε.

Επικράτηση με 1-0 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Ουρακάν, με τη Λανούς να πανηγυρίζει το δεύτερο της «διπλό» στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Λίγκα Προφεσιονάλ. Είχαν προηγηθεί, το εντός 4-2 της πρεμιέρας σε βάρος της Ατλέτικο Τουκουμάν, το επιβλητικό 4-1 στην Σάντα Φε σε βάρος της νικήτριας της προηγούμενης Λίγκα Προφεσιονάλ, Κολόν, το 0-3 φιλοξενώντας την Ρίβερ Πλέιτ και το 1-1 στην έδρα της και τη μονομαχία της με την Ουνιόν. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς στην έδρα της Ουρακάν, περισσότερες πάντως και πιο σημαντικές για τη Λανούς, η οποία κατάφερε τελικά να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με ένα εκτός περιοχής σουτ του αγέραστου, 41χρονου πλέον Σάντ (φωτό). Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, 2-1 φιλοξενώντας την Ρίβερ Πλέιτ, με την Γοδόι Κρουζ όχι μόνο να επιστρέφει στα τρίποντα μετά από τρεις αγωνιστικές, αλλά να πανηγυρίζει ταυτόχρονα την τρίτη της νίκη στη Λίγκα Προφεσιονάλ. Άξιο αναφοράς, πως και οι δύο προηγούμενες ήταν με το ίδιο σκορ, με πρώτη αυτή της πρεμιέρας φιλοξενώντας την Ροζάριο Σεντράλ και στην συνέχεια την 2η αγωνιστική στην έδρα της Ντεφένσα, ενώ δύο ήττες ακολούθως, το εντός 1-2 από την Ατλέτικο Τουκουμάν και το 0-1 στην Σάντα Φε από τη νικήτρια της προηγούμενης Λίγκα Προφεσιονάλ, Κολόν. Πέναλτι του Οχέδα και 1-0 για την Γοδόι Κρουζ στο ματς με την Ρίβερ Πλέιτ στο δέκατο έκτο λεπτό, με την «απάντηση» όμως από τη «μεγάλη» αντίπαλο της στο πενήντα. Παρόλα αυτά, το 2-1 στο εξήντα έξι, με σκόρερ και πάλι τον Οχέδα, την φορά αυτή με κοντινό σουτ, με την Γοδόι Κρουζ μάλιστα να μην κινδυνεύει ιδιαίτερα στο τελευταίο εικοσάλεπτο του ματς. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Λανούς, μία για την Γοδόι Κρουζ και τρεις ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κόπα Σουνταμερικάνα).

Σε καλή κατάσταση η Λανούς, αλλά αποτελεσματική και με έφεση στο σκοράρισμα η Γοδόι Κρουζ. Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, αλλά και στο ότι εκτιμώ πως η Γοδόι Κρουζ έχει ξεπεράσει το ταβάνι της και παίζει στα όρια της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x