ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουηδία: Σίριους – ΑΪΚ

Σουηδία: Σίριους – ΑΪΚ
Spread the love

Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι των δύο ομάδων, με την Σίριους, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 12η θέση και το +4 από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που με νίκη η ΑΪΚ θα πιάσει την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Μάλμε και θα βρεθεί στο -3 ταυτόχρονα από την κορυφή και τη «μισητή» συμπολίτισσα Τζουγκάρντεν.

Λευκή ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Βάρμπεργκ, σε ένα ματς, στο οποίο η Σίριους έμεινε ευχαριστημένη, βάσει εικόνας, από τη μοιρασιά των βαθμών. Πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για την Βάρμπεργκ στο μεταξύ τους ματς, μεταξύ αυτών και δύο δοκάρια, ενώ απειλητική αλλά χωρίς καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, στις φαρμακερές αντεπιθέσεις της. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για την Σίριους, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, επιβλητικό 4-1 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την πρωτοπόρο και «μισητή» συμπολίτισσα Τζουγκάρντεν, το οποίο έβαλε την ΑΪΚ και πάλι στη μάχη του τίτλου, αρκεί βέβαια να πετύχει σήμερα νέο «διπλό», για να μην πετάξει φυσικά στα σκουπίδια το σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα. Προβολή του Γκοϊτόμ (φωτό) σε άδειο σχεδόν τέρμα και 1-0 για την ΑΪΚ στο ντέρμπι στο όγδοο μόλις λεπτό, με το 1-1 όμως από την Τζουγκάρντεν στο είκοσι εννέα. Παρόλα αυτά, ανώτερη και αποτελεσματική η ΑΪΚ στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο με τρία ακόμα τέρματα δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Τζουγκάρντεν. Το 2-1 στο πενήντα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάρσον, το 3-1 στο εξήντα εννέα, με εντός περιοχής σουτ του Στεφανέλι, ενώ το κερασάκι στην τούρτα στο ογδόντα, με κεφαλιά του Μιλόσεβιτς. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες για την ΑΪΚ, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την ΑΪΚ και μία ισοπαλία, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Σίριους.

Πιεσμένη και ευάλωτη η Σίριους, ενώ αποτελεσματική και με στόχο να μειώσει ακόμα περισσότερο την απόσταση της από την κορυφή η ΑΪΚ. Ικανοποιητική η τιμή του «διπλού», συνδυάζοντας πάντως μαζί του και ειδικό στοίχημα τερμάτων, ψάχνοντας κάτι ελκυστικό.

Εκτίμηση:  2 & Over 2,5

(Visited 17 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x