ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Conference League: Άντερλεχτ – Φίτεσε

Conference League: Άντερλεχτ – Φίτεσε
Spread the love

Μάχη ομάδων από τις Κάτω Χώρες στις Βρυξέλλες, με την Άντερλεχτ και την Φίτεσε στην πρώτη μονομαχία τους για τα πλέι οφ του Conference League και τον επαναληπτικό σε μια εβδομάδα στην Ολλανδία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στα πλέι οφ του Conference League δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Κανένα απολύτως πρόβλημα για την Άντερλεχτ στον 3ο προκριματικό γύρο με τη Λάτσι, «καθαρίζοντας» την πρόκριση με το 3-0 του πρώτου μεταξύ τους ματς στην Αλβανία, μετατρέποντας σε τυπικής διαδικασίας τον επαναληπτικό στις Βρυξέλλες όπου επικράτησε 2-1. Εντός συνόρων, επτά οι βαθμοί της στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, μετά και το πρόσφατο 2-1 στην έδρα της Σερκλ Μπριζ όπου πραγματοποίησε την ανατροπή.

Στην άλλη πλευρά, αρκετό ζόρι για την Φίτεσε στον 3ο προκριματικό γύρο με τη Ντάνταλκ, με άλλοθι πάντως για την ομάδα του Άρνεμ πως ήταν τα πρώτα της ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Ισοπαλία με 2-2 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο Άρνεμ, στο οποίο η Φίτεσε ισοφάρισε τρία λεπτά πριν το φινάλε, ενώ 2-1 στην συνέχεια στον επαναληπτικό στο Δουβλίνο. Με το δεξί επίσης στο νέο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 1-0 στην πρεμιέρα στην έδρα της Τσβόλε.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Άντερλεχτ, μία ισοπαλία και δύο ήττες, σε επτά ματς στο παρελθόν φιλοξενώντας ομάδες της Ολλανδίας. Επικράτηση με 1-0 το 1993 σε βάρος της Μαλίν, ενώ 1-1 το 2018 με την Ζούλτε Βάρεγκεμ για την Φίτεσε, στις δύο προηγούμενες επισκέψεις της στο Βέλγιο.

Λεπτές οι ισορροπίες στο συγκεκριμένο ζευγάρι, στο οποίο η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Δεν θα μπλέξω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η πιο συνετή επιλογή.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

4 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x