ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Conference League: Γιάμπλονετς – Ζίλινα

Conference League: Γιάμπλονετς – Ζίλινα
Spread the love

Στο «Στρέλνιτσε» του Γιάμπλονετς, η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Ζίλινα για τα πλέι οφ του Conference League, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην Σλοβακία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στα πλέι οφ του Conference League δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Δύο ήττες από την Σέλτικ για την Γιάμπλονετς στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα, με 2-4 αρχικά στο «Στρέλνιτσε» και 0-3 στην συνέχεια στον επαναληπτικό στην Γλασκώβη με παρηγοριά πάντως, πως «υποβιβάστηκε» στο Conference League και δεν έμεινε με το καλημέρα εκτός Ευρώπης. Τέσσερις επίσης οι βαθμοί της, στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, με εντός 1-0 στην πρεμιέρα σε βάρος της Μπάνικ Οστράβα, με το νικητήριο γκολ δύο λεπτά πριν το φινάλε, βαρύ 0-3 στην συνέχεια στην έδρα της Μλάντα Μπόλεσλαβ, 2-2 φιλοξενώντας τη Μποέμιανς, ενώ εκτός 0-1 την Κυριακή από την Τέπλιτσε.

Στην αντίπερα όχθη, 5-1 για την Ζίλινα στο πρώτο ματς με τη Ντίλα Γκόρι στην Σλοβακία στον 1ο προκριματικό του Conference League, με «αναίμακτο» ουσιαστικά 1-2 στον τυπικής διαδικασίας επαναληπτικό στην Γεωργία. Αντίπαλος ακολούθως στον 2ο προκριματικό ο Απόλλων Λεμεσού, του οποίου επικράτησε 3-1 στο πρώτο ματς στην Κύπρο, με δραματικό πάντως 2-2 στον επαναληπτικό στην Σλοβακία, καθώς η κυπριακή ομάδα βρέθηκε 1-2 μπροστά στο σκορ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, απειλώντας με ανατροπή. Λιγότερο καρδιοχτύπι όμως στον 3ο προκριματικό, καθώς ξεπέρασε με δύο νίκες το εμπόδιο της Τομπόλ Κοστανάι, με 1-0 στο πρώτο ματς στο Καζακστάν και 5-0 στον επαναληπτικό στην Σλοβακία. Εντός συνόρων, εννέα βαθμοί στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, με την Ζίλινα να μπαίνει δυνατά με τρεις νίκες, αλλά να γνωρίζει την Κυριακή που μας πέρασε στην έδρα της Λιπτόφσκι την πρώτη της ήττα, πέφτοντας μάλιστα στο 1-2 από την αντίπαλο της, «θύμα» ανατροπής.

Ματς γρίφος, καθώς η Γιάμπλονετς θα θέλει να μετριάσει τις εντυπώσεις τόσο από τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ, όσο και από το μέτριο της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, απρόβλεπτη και ευάλωτη, έχοντας απέναντι ένα αντίπαλο με έφεση στο σκοράρισμα. Η Γιάμπλονετς βέβαια είναι πιο δύσκολος αντίπαλος, σε σχέση με τις ομάδες που ξεπέρασε η Ζίλινα, χωρίς όμως αυτό να μειώνει την επιτυχία της και το γεγονός πως έχει 17 γκολ σε έξι ματς προκριματικών.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 16 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x