ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Σαρμιέντο – Ατλέτικο Τουκουμάν

Αργεντινή: Σαρμιέντο – Ατλέτικο Τουκουμάν
Spread the love

Στο «Εύα Περόν» της Χουνίν το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, βρίσκοντας την Σαρμιέντο στην 20η θέση με έξι βαθμούς, δύο λιγότερους από την 14η στον βαθμολογικό πίνακα Ατλέτικο Τουκουμάν.

Έξι βαθμοί για την Σαρμιέντο, στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Λίγκα Προφεσιονάλ, όλοι στο «Εύα Περόν», καθώς μακριά από αυτό, μετά και το 2-4 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Ντεφένσα έχει μόνο ήττες. Προβάδισμα δύο τερμάτων για τη Ντεφένσα στο μεταξύ τους ματς στο τριάντα τέσσερα, με την Σαρμιέντο όμως να μειώνει, κόντρα στην ροή του αγώνα, με γυριστή κεφαλιά του Τόρες, στο τριακοστό έβδομο λεπτό. Το τρίτο τέρμα της Ντεφένσα στην συνέχεια στο εβδομήντα πέντε, με την Σαρμιέντο όμως να μειώνει στο ενενήντα και πάλι με σκόρερ τον Τόρες, την φορά αυτή με κεφαλιά. Παρόλα αυτά, το 2-3 δεν ήταν το τελικό σκορ, με τη Ντεφένσα να βρίσκει και τέταρτη φορά το δρόμο για τα δίχτυα, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε μία φάση όπου ο γκολκίπερ της Σαρμιέντο βρέθηκε σε εκτέλεση κόρνερ στην περιοχή των γηπεδούχων και ο Λούκας Μπάριος βρήκε την ευκαιρία να βρει άδεια την εστία της. Δύο νίκες (Πλατένσε 1-0, Ροζάριο 1-0) και μία ήττα (Εστουδιάντες 0-3) για την Σαρμιέντο, σε τρία ματς στο «Εύα Περόν» στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, ανάμεικτα τα συναισθήματα για την Ατλέτικο Τουκουμάν από το 2-2 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Αλντοσίβι, καθώς το τελικό σκορ βάσει εικόνας την άφησε ικανοποιημένη, αν και σαν αποτέλεσμα για κάποιον που δεν είδε το ματς είναι αποτυχία. Πίσω στο σκορ, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο τριάντα τρία, ισοφαρίζοντας όμως με κοντινή κεφαλιά του Λότι στο πενήντα. Χαμένο πέναλτι στην συνέχεια τρία επτά αργότερα για την Ατλέτικο Τουκουμάν, με την Αλντοσίβι να μην την συγχωρεί, φτάνοντας στο 1-2, κόντρα φυσικά στην ροή του αγώνα, στο πενήντα οκτώ. Παρόλα αυτά, με αρκετή υπομονή η Ατλέτικο Τουκουμάν, σώζοντας τον βαθμό, με ένα εντός περιοχής διαγώνιο βολέ του Περέιρα, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μία νίκη (Γοδόι Κρουζ 2-1) και δύο ήττες (Λανούς 2-4, Χιμνάσια 0-1) για την Ατλέτικο Τουκουμάν, σε τρία ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Σαρμιέντο, μία για την Ατλέτικο Τουκουμάν και μία ισοπαλία, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Εύα Περόν».

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο απρόβλεπτων και ευάλωτων αμυντικά ομάδων.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x